María Teresa Campos, celebra el seu 80 aniversari amb la seua família, Rocío Carrasco i Fidel Abiac

María Teresa Campos ha estat feliç i radiant en el seu 80 aniversari, ja immunitzada contra la covid-19, ha celebrat este gran dia al costat de Rocío Carrasco, Fidel Albiac i Alejandra Rubio, entre altres, en una reunió íntima en la seua casa

Divendres passat, 18 de juny, María Teresa Campos ha complit 80 anys, una cosa del que ella està d'allò més orgullosa i feliç, per a la periodista l'important és anar sumant anys i ja van 80. Fent broma: "El numerito compta molt", revelava recentment en una exclusiva per a Lecturas. La presentadora ha viscut un dels seus anys més caòtics a causa de l'esclat de la pandèmia sanitària i, també, ha estat conscient de l'important pas al capdavant que Rocío Carrasco ha donat en "Rocío: contar la verdad para continuar viva". El clan Campos ha estat un dels suports més forts de la filla de Rocío Jurado i María Teresa desitja amb totes la seua força que per fi es faça justícia després de tant de sofriment... Però ara és moment de celebrar i deixar els problemes aparcats a un costat. Com ha pogut saber Lectures, Carmen Borrego, Alejandra Rubio, Rocío Carrasco i Fidel Albiac s'han reunit per a festejar este dia tan important i tan assenyalat mentre que Terelu Campos ha estat la gran absent pel fet que ha hagut de fer front els seus compromisos professionals.

María Teresa Campos orgullosa de la família que ha format

El día del seu aniversari sens dubte va ser un dels millors dies fins al moment per a la periodista que no ha pogut amagar l'orgullosa que està de la família que ha creat.

Més unides que mai

La festa del 80 aniversari de María Teresa Campos ha sigut per als més íntims i s'ha demostrat que mare, filles i néts estan més unides que mai. La celebració ha tingut lloc en la seua casa. A més, Rocío Carrasco i Fidel Albiac s'han convertit en els convidats estrella de l'aniversari després del tsunami mediàtic originat pel documental de la mare de Rocío Flores: "Este matí he parlat amb ella, estava una mica constipada, anaven Rocío i Fidel, Carmen, el seu marit, tots els seus néts, Alejandra", ha assegurat Jorge Javier Vázquez en ple directe de 'Sálvame'. Només cal veure les imatges de la celebració per a veure que la veterana presentadora està molt feliç en un dia tan especial.

Ja vacunada

La protagonista ha celebrat la festa ben trenqui-la ja que té posades les dos vacunes contra el coronavirus: "Ni m'he assabentat que m'han punxat", assegurava emocionada i dedicat esta gesta a les seues filles. Això sí, la seua filla Terelu Campos no ha pogut estar en esta celebració, ja que es troba immersa en els enregistraments de 'MasterChef Celebrity': "Terelu no podia perquè estava treballant i crec que acabarà tard de treballar. Que està treballant de veritat", ha rematat Jorge Javier.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El bebé de Joaquín Cortés està molt greu a l'hospital" "Mila Ximénez podria estar sedada a la seua casa"