Demanen 70.000 euros a Matías Prats i la seua nóvia per destrosses en una casa

'Falten en el meu habitatge des de tres cadires de reixeta de principis del segle XX, a un quadre de Chillida i dos de Picasso, o una catifa persa gran", explica Fernando Sacristán
Matías Prats i Ruth Izcue | Twitter

El conegut periodista Matías Prats, se situa en el centre de totes les mirades en estos dies.
I és que quan el periodista Fernando Sacristán va acabar la seua relació en 2013 amb Ruth Izcue, l'actual núvia del Matías Prats, no s'imaginava al que s'enfrontava. A un procés judicial interminable.


Ella, també periodista i parella del televisiu, estava residint en el xalet conjugal fins que una sentència de febrer del 2020 la va condemnar a abandonar l'habitatge quan la casa es venguera, cosa que va fer al desembre d'eixe any, sense comunicar al jutjat que la deixava i sense donar compte del seu nou domicili, segons Sacristán.


El propietari del xalet es va assabentar mesos més tard que la propietat estava buida i es va presentar en ella el passat 1 de juny amb un manyà i un notari "que va estendre acta de l'estat de la casa i dels articles que faltaven en ella, respecte a un inventari realitzat en el 2013".


Tal com explica Fernando Sacristán, "un perit taxador va realitzar un informe durant tres dies en què estima que els danys ocasionats en el xalet ascendirien entre seixanta i huitanta mil euros. Dels estris de la casa, dels quals, per sentència, la senyora Izcue solament tenia l'ús i gaudi, amb obligació de manteniment i conservació, no queda pràcticament cap.

Tinc en el meu poder les pàgines de Wallapop, certificades per la Guàrdia Civil, amb una relació de tots els estris venuts per la meua exmuller, sense que tinguera cap permís per a fer-ho".


A més, explica que "l'habitatge era utilitzat per Ruth i Matías de diumenge a dijous". En el referit als estris, "falten en el meu habitatge des de tres cadires de reixeta de principis del segle XX, a un quadre de Chillida i dos de Picasso, o una catifa persa gran".


Ara com ara, la realitat és que tant el conegut presentador com la seua nóvia, s'han convertit en el tema de murmuració de molts i en el centre de totes les mirades.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La foto amb la qual Rocío Flores respon a tots en la seua setmana més difícil" "Sense compassió per Olga Moreno: 'Demostra bastant com és'"