Antonio David Flores, expulsat de Telecinco després de la confessió de Rocío Carrasco

L'estrena de la docuserie té com a primera conseqüència l'eixida del col·laborador de 'Sálvame' i del debat dels realitys
Carlota Corredera ha anunciat la notícia en 'Sálvame' | Twitter

Totes les mirades estan posades en Antonio David Flores des que Rocío Carrasco comptarà la seua veritat. La filla de ‘Rocío Jurado’ va comptar la seua veritat per a continuar viva en un documental del que, de moment, només s'han emès dos episodis.

Rocío Carrasco va trencar un silenci de 25 anys per a narrar el seu intent de suïcidi i va assegurar que el pare dels seus fills es va convertir en el seu enemic. «Em va agarrar del pèl i em va donar amb el cap en la taula», va relatar Rocío, assegurant que Antonio David va usar als seus fills durant anys en contra seua: «Em deia te'ls llevaré, faré que t'odien».

Este diumenge, el documental de Telecinco es va convertir en Trending Topic i ha sigut hores després quan la cadena en la que treballa Antonio David Flores ha pres una dràstica decisió. A pesar que els espectadors esperaven la resposta per part del malagueny, tot apunta al fet que esta no tindrà lloc, almenys, en un plató de Telecinco.

La decisió de Mediaset

Mediaset ha decidit prescindir d'Antonio David Flores com a col·laborador en tots els seus programes: «No està prevista la seua participació en programes, ha assegurat este matí el diari '20 Minutos'. 

Esta vesprada, 'Sálvame' arrancava el programa amb l'anunci d'una decisió que ens transmetia Carlota Corredera: el cessament de la vinculació laboral d'Antonio David Flores tant amb el programa com amb la productora 'La Fábrica de la Tele'. A demés, Mediaset ha fet extensiva esta mesura a la resta de programes del grup.

Immediatament, s'ha conegut quina ha sigut la primera reacció d'Antonio David després de les acusacions de Rocío Carrasco. El periodista Antonio Rossi ha parlat amb ell per telèfon i ha comptat en 'El programa de Ana Rosa' com es troba: «Ell està tranquil i s'agarra a l'única realitat que hi ha, que la seua exdona li va denunciar per violència de gènere en 2017 i no hi ha hagut opció al fet que òbriguen ni un judici oral».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ana Rosa sorprèn amb les seues paraules sobre el documental de Rocío Carrasco" "Sara Carbonero i Iker Casillas anuncien la seua separació"