La reaparició d’Eva González no calla els rumors d’infidelitat de Cayetano

Compartir:

Eva González

Eva González està passant pel seu pitjor moment personal | La Coctelera

 

Setmanes complicades per a la parella formada per Cayetano Rivera i Eva González, després de què unes fotografies compromeses hagen col·locat el matrimoni en el focus mediàtic.

 

Des de què eixiren a la llum unes reveladores imàtgens de Cayetano Rivera en actitud molt afectuosa amb una amiga seua de Londres, la parella no s’ha deixat vore en públic i s’ha mantingut apartada dels flaixos el màxim possible per a evitar les preguntes dels periodistes i els rumors sobre una possible infidelitat per part del torero.

 

Cayetano, en casa

De fet, la imatge de la presentadora Eva González era una de les més buscades esta setmana i va ser dimarts quan va ser captada per les càmeres eixint d’una notaria. Segons ella, no havia anat per cap motiu relacionat amb el seu matrimoni, pel que pareix.

 

Cayetano Rivera llegando a casa tras su viaje a Perú el miércoles 4 de diciembre

Cayetano Rivera | La Coctelera

 

A l’eixida del despatx notarial, la presentadora de ‘Masterchef’ va intentar respondre els periodistes que l’esperaven amb el màxim somriure possible, mentres alguns li preguntaven a on es trobava el seu marit: «Està en casa», responia ella.

 

Recentment, la presentadora va voler escapar de la tempesta mediàtica que havien provocat les citades fotografies i va viatjar a París a soles, a vore un concert de la seua amiga i cantant Vanesa Martín. De moment, tot i les contínues especulacions sobre una possible crisi matrimonial entre la parella, Eva González es manté discreta sobre el tema i en un segon pla.

 

També pots llegir…

EL MÉS LLEGIT

Isa Pantoja, nova col·laboradora de ‘Sálvame’

La prima d'Anabel Pantoja ocuparà la seua cadira en el programa de les vesprades de Telecinco els dilluns, dimecres i divendres

Mor un treballador en esfondrar-se un depòsit a la Pobla de Farnals

El cos sense vida ha sigut trobat hores després de l'ensulsiada del depòsit

València incorpora 12 noves psicòlogues per al servici de Benestar i Integració

Al mes de juliol l’Ajuntament haurà proveït totes les places de psicòleg previstes per a 2021/2022

S’ha acabat lo bo

El cap de setmana encara que dissabte encara tindrem núvols baixos a la costa acabarà sent assolellat i més calorós