INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Els rumors d'embaràs de Belén Esteban tornen a aparéixer en Telecinco

Els companys de 'Sálvame' han comentat si la de Paracuellos travessa un bon moment per a ser mare
Els companys de 'Sálvame' han comentat si la de Paracuellos travessa un bon moment per a ser mare  | GTRES

 

El possible embaràs de Belén Esteban torna a sobrevolar el plató de 'Sálvame'. El rumor és una constant des de fa temps, sumat a una sabuda il·lusió de la col·laboradora per tornar a ser mare, que encara dona més peu a l'especulació. 

 

Però la vida de Belén es va xocant amb impediments que, encara que haguera volgut, no haurien propiciat un embaràs, en especials els problemes de salut que ha hagut de superar i que feien impossible que fora mare de nou. Just vèncer les complicacions, Belén confessava que li encantaria donar un germà a Andrea Janeiro. Però el destí no ha donat encara a l'estrella de Telecinco esta oportunitat.

 

Adéu al seu gran mal de cap

Ara Esteban ha solucionat un altre punt negatiu a la seua vida que pot haver-li generat nervis i malestar, gens idonis per a un embaràs. Després de tants anys de patiment, pareix haver posat fi a la guerra oberta contra el seu exrepresentant, Toño Sanchis, a qui acaba de furtar la casa. Problema resolt, Belén tindria ara el camí lliure de complicacions per a tornar a quedar-se embarassada. Té bona salut, està casada, la seua filla ja estudia en la universitat i ha resolt el seu gran mal de cap: té via lliure.

 

Ella mateixa ha confessat sentir-se alliberada i els seus companys de programa no han fet altra cosa que recordar-li el bon moment que viu per recuperar la seua gran il·lusió de tornar a ser mare. «L'altre dia vaig anar a prendre alguna cosa amb els companys de 'Sálvame' i em deien que ara que el tema de la casa està solucionat i estic més relaxada, segur que em quedaria embarassada», confessava la de Paracuellos.

 

Possibilitats reals d'embaràs?

Sempre amb un toc d'humor, els col·laboradors de 'Sálvame' recorren constantment al tema de l'embaràs de Belén. I ella sol seguir-los el fil. «A Miguel i a mi ens agradaria molt ser pares. A vore si ara... Jo crec que em quedaré embarassada», confessava a demés la col·laboradora a 'Semana'.

 

El dubte és si es tracta d'una de les seues iròniques respostes o si realment l'exparella de Jesulín té plans de tornar a ser mare. El cas és que, si ho vol, té el camí lliure, el suport dels seus amics i col·laboradors i compta amb la seua Andreita, màxim pilar de Belén en la vida.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!