INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Sofía Suescun i Fede confessen que van tindre una relació

El concursant de ‘GH DÚO’ ha sorprés a tot el món afirmant que va tindre «un rotllo» amb Sofía, que la navarresa ha confirmat.
Sofía escoltava a Fede molt sorpresa | TELECINCO

 

En plena decisió de qui seria el concursant ‘repescat’ de 'GH DÚO’, la presència d’algun d’ells ha incomodat a alguns concursants. Concretament, a Sofía Suescun, a qui les confessions de Fede li han provocat una situació compromesa i ha alçat molts comentaris entre els companys de la casa.

 

Fede confessa que va tindre una relació amb Sofía

Durant una conversa amb els integrants de la casa, Fede va confessar com va conéixer a Sofía Suescun i va assegurar que van mantindre una relació. L’italià explicava:  «Jo em vaig posar a buscar missatges antics al meu Facebook i vaig veure que una tal Sofia m’havia escrit uns quants missatges quan estava a Gran Hermano i estava amb Yle».

 

Kiko Rivera, atònit, escoltant la confessió de Fede | TELECINCO

 

En aquell moment, Kiko Rivera, sorprés per la confessió de l’italià, el va interrompre llançant una pregunta dirigida a Sofía per la suposada relació: «Tu també t’has enrotllat amb aquest?». Davant d’aquesta pregunta en veu alta de Kiko, la presència del mateix Fede i de la mirada atònita de tots els companys de la casa, Sofía, molt sorpresa amb les afirmacions de l’italià, no va tindre una altra opció que confirmar la seua història amb ell: «La nostra història va ser un rotllo. Va ser bonic».

 

Fede explica què va fer per a conéixer a Sofía | TELECINCO

 

Superat aquest moment de sorpresa per Sofía i per tots els integrants de la casa de Guadalix, Fede va continuar explicant aspectes sobre la relació que van mantindre. L’italià explicava que tot i llegir el missatge de Facebook un poc tard, no va deixar escapar l’oportunitat de conéixer a Sofía i va decidir viatjar on es trobava la guanyadora de ‘Gran Hermano’: «Vaig veure que tenia un esdeveniment a Barcelona i vaig agafar un avió i vaig anar». Sembla que aquest gest del xic era desconegut per part de Sofía, la qual va mostrar la seua sorpresa amb un sincer: «Em quede morta».

 

El que no sabem és com s’haurà pres Alejandro Albalá el fet que la seua exparella també va tindre una relació amb l’italià, i sobretot, si Ylenia, la gran amiga de Sofía durant tot el concurs a la casa, era coneixedora que aquesta i el seu ex van tindre «un rotllo».

 

Alejandro Albalá, incapaç d’oblidar a Sofía

Tot i que Alejandro Albalá va passar un mal moment després de l’expulsió de la seua exparella, a poc a poc va anar refent-se i va començar a gaudir de la seua estada a la casa amb els seus companys, especialment amb Ylenia, amb la qual se l’ha vist molt a gust últimament.

 

Però la tornada de la navarresa a la casa de ‘GH DÚO’ ha tornat a trastocar els plans del jove Alejandro que, fins i tot, li va voler demostrar l’amor que encara li té, davant de tots els companys de la casa, dient-li: «T’estime molt. Per desgràcia».

 

Sofía deixa definitivament a Alejandro Albalá | TELECINCO

 

En canvi, Sofía va ser molt taxativa i admetia que la seua relació estava morta: «En aquest moment no podem ser amics. El millor i el més positiu per als dos és que no estem junts» li va dir al jove de Santander, deixant-lo visiblement tocat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!