Sofia Suescun presentarà 'Supervivientes: una aventura extrema'

La guanyadora de 'Supervivientes 2018' es posarà al capdavant d'un nou espai en Mitele Plus

Sofia Suescun al plató de Telecinco


Mediaset continua dipositant la seua confiança a Sofia Suescun, que es posarà al capdavant d'un nou espai que s'emetrà en exclusiva en Mitele Plus. La guanyadora de 'Supervivientes 2018' presentarà 'Supervivientes: una aventura extrema', format que centrarà la seua atenció en l'exercici de supervivència que duran a terme els concursants del reality show, que arrenca les seues emissions en Telecinco el 8 d'abril.


El seu acompliment en les labors de pesca, la seua capacitat per a aconseguir aliment o majors quantitats d'aigua o la seua destresa per a construir un lloc en el qual resguardar-se dels fenòmens meteorològics seran alguns dels continguts que podran veure's en 'Supervivientes: una aventura extrema', que s'emetrà de dilluns a divendres.


"Quines ganes de començar!", ha escrit la també guanyadora de 'Gran Hermano 16' en el seu compte de Twitter després de conéixer-se la notícia.


Amb este nou espai, Suescun afrontarà una nova experiència vinculada al format, després de fer-se càrrec en 2019 de 'QUIZ SV', un concurs digital emés en l'app de Mitele abans de les gales per a posar a prova el coneixement que els seguidors tenien del format.


Els 16 concursants confirmats de 'Supervivents' han posat rumb a Hondures durant el matí d'este dijous. Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez tornaran a estar al capdavant del reality show en la seua edició d'enguany. Carlos Sobera conduirà les gal·les 'Tierra de Nadie', mentre que Jordi González moderarà els debats setmanals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari