La dràstica decisió que acaba de prendre Telecinco i que no agradarà a Rocío Carrasco

La cadena ha confirmat que el pròxim capítol s'emetrà de manera especial

Índex Amagar

Més enllà del dur testimoni que ha regalat Rocío Carrasco a Telecinco amb la docu sèrie 'Rocío: contar la verdad para seguir viva', la cadena ha vist en tot això una oportunitat única per a fidelitzar una audiència que segurament no acostuma a veure Telecinco, però que ara s'ha enganxat per a seguir el dur relat de la filla de Rocío Jurado.

Per este motiu, el grup audiovisual no es pot permetre gastar esta bala d'una manera tan fugaç i hui mateix han pres una decisió clau i que canviarà per complet el ritme del format.

Telecinco acaba de confirmar que demà, a diferència de les anteriors setmanes, només s'emetrà un episodi, concretament el que porta per títol 'Quién te crees tú' i que ocupa la sisena posició dels dotze que està pensat que s'acaben emetent.

Això és un canvi considerable, perquè de l'inici de la sèrie s'han estant emetent dos capítols per cada nit de programa. Ara, la cadena canvia d'opinió i ha decidit reestructurar l'escaleta del programa substituint el gruix del relat pel debat, l'opinió i les dades calmades per part dels tertulians de l'espai.

No obstant això, s'ha decidit que l'emetran en dos parts, els dos fragments dins de l'emissió de demà i que començarà a emetre's a partir de les deu de la nit. Concretament, el relat de Rocío se situarà entre el mes de gener de 2001 i el juny de 2003.

El contingut ballarà sobre la mort del seu pare; la consecució de la nul·litat del seu matrimoni amb qui va ser el seu marit fins a 2001; l'obtenció de la custòdia dels seus fills, Rocío i David, i la relació que mantenia amb ells.

És important remarcar la trama que envolta als seus fills, perquè segons Belén Esteban, demà Carrasco començarà a narrar la dura situació que va viure al costat de la seua filla Rocío Flores i que va acabar separant-les fins al dia de hui. No obstant això, el plat fort d'este relat s'espera que aparega en l'episodi huit i que si la cadena continua dividint els episodis, no el podrem veure fins d'aquí un parell de setmanes.

Una altra de les novetats és que a diferència dels primers lliuraments de la docu sèrie, demà sí que s'avançarà una part de l'episodi en exclusiu per als usuaris abonats a Mitele plus. No serà l'episodi complet, però si una part important i que s'avançarà abans de la seua emissió convencional pel canal principal de Mediaset.

Amb col·laboradors de luxe

Pareix que a la cadena, els sembla bé que Carlota Corredera siga la presentadora dels debats de la docu sèrie. De fet, va arribar pràcticament per casualitat quan Jorge Javier va abandonar després de presentar el primer debat i sabent que als dies començaria a treballar per a 'Supervivientes'. Segurament, la manera de tractar l'assumpte en 'Sálvame' han fet que la presentadora s'haja fet amb el comandament d'este format.

Com és habitual, el programa tampoc es casa amb col·laboradors fixos i aposten amb nous rostres i que se sumaren a Carlota per a comentar el que ocórrega en la docu sèrie. Si bé és cert que repetiran Lydia Lozano, Paloma García Pelayo i Ana Bernal, se sumaren noves veus. És el cas del català Marc Giró, Pilar Eyre i també Samanta Villar i que tornarà momentàniament a Mediaset per a participar en este especial.

La seua presència ens fa pensar que a partir d'este moment es començarà a parlar dels fills i per este, l'associació que es fa amb la presentadora de Cuatro i que ha estat de les poques que públicament s'ha atrevit a citar les coses negatives de la maternitat. Siga com siga, Demà sortirem de dubtes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carlos Sobera, el malson de Jorge Javier que fa perillar el seu lloc de treball" "Fidel Albiac trenca el seu silenci amb un significatiu canvi d'actitud"