Tots els detalls de la traïció d'Edmundo Arrocet a Bárbara Rey

L'exvedette, segun ella mateixa ha assenyalat, no tenia coneixement que s'anaven a publicar unes fotografies al costat de l'humorista
Bárbara Rey i Edmundo Arrocet van ser enxampats junts pels carrers de Madrid. | EP


Fa dos setmanes, començava la polèmica entre Bárbara Rey i Edmundo Arrocet en ser vistos en actitud afectuosa pels carrers de Màlaga, acabant la nit en un hotel.


Cap dels dos va voler confirmar que eren parella, malgrat que la premsa els ha enxampat in fraganti en diverses ocasions des de llavors, anant a menjar junts, passejant, o, fins i tot, sopant en Nit de cap d'any.
Aquest dimecres, la revista 'Semana' publicava en exclusiva la que era la confirmació del romanç entre la vedette i l'humorista, amb una portada posant junts i assegurant que estaven "molt contents".


No obstant això, al llarg d'aquesta setmana són diversos els col·laboradors que sembraven el dubte de si Bárbara realment era coneixedora que aqueixes fotografies anaven a eixir a la llum o eren de la seua intimitat.


Isabel Rábago ha donat alguns detalls sobre aquest tema en el programa 'Viva la vida', dient: "Bárbara es fa unes fotos entenent que està en un ambient íntim i privat. El dimecres va al quiosc i es troba amb aqueixa portada i es queda al·lucinada, no entén res. S'intenta posar en contacte amb Edmundo i no sap res d'ell des del dimecres", així que no és tot com sembla.


És llavors quan "s'intenta posar en contacte amb Edmundo i no sap res d'ell des del dimecres", assegura. La vedette li confirma a la periodista que ella no sabia que aqueixes fotografies anaven a ser publicades i menys en la portada d'una revista.

Però, per part seua, Diego Arrabal, també col·laborador del programa de Telecinco ha comentat: "Aquest reportatge el fan quatre agències. El dimecres Bárbara Rey crida a Lorenzo, el fotògraf que els fa les fotos i li dona l'enhorabona pel bé que han eixit. Que hi ha un negoci darrere, no té cap sentit".


"El diumenge s'acomiaden a la porta del pàrquing i es va Bárbara amb Edmundo i aqueixos amics fotògrafs. Van a la casa d'un amic pintor, però fan un volt perquè Edmundo li ensenye la casa de María Teresa a Màlaga", diu el col·laborador de televisió, per la qual cosa això dona a entendre que ella sí que era coneixedora del que s'anava a publicar. Encara que aquesta versió ha quedat desmentida en directe perquè Bàrbara Rei s'ha posat en contacte amb Isabel Rábago, dient: "Mentida el que diu Raval. Mai he vist la casa de Teresa Campos".
La versió de Bárbara Rey és que no sabia res d'aquestes fotos ni que anava a eixir en una revista. Això podria enterbolir clarament la relació de Rey i l'humorista perquè hi hauria uns interessos econòmics per part d'ell que ella pel que sembla desconeixia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ivana Icardi i Hugo Sierra trenquen després del naixement de la seua filla Giorgia" "Kiko Rivera caçat cometent quatre infraccions de trànsit"