12 persones, entre elles 2 menors, celebren una festa d'aniversari en un bar d'Alacant

En vore l'arribada dels agents policials, la gent es va amagar per la cafeteria
La gent estava sense mascareta | Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha sancionat amb una infracció greu i desallotjat durant esta nit de diumenge una cafeteria, situada en el barri del Pla, en comprovar que dins del local s'estava celebrant un aniversari amb una festa il·legal amb un grup de persones no convivents i sense mascaretes.

Segons fonts policials els fets han passat cap a les 21.15 hores, quan la Policia ha rebut una denúncia, en la que s'alertava que en el barri del Pla, dins d'un local de cafeteria, es trobaven persones generant molèsties i amb una festa il·legal a porta tancada.

La Policia Local immediatament s'ha desplaçat amb tres patrulles de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USEC), i després d'estar cridant durant una estona de manera insistent a la porta, el propietari del local va accedir a obrir, i a deixar passar als funcionaris policials, que van comprovar que dins hi havia una taula llarga amb numerosos gots i plats, però sense persones, cosa que ha fet sospitar que es trobaven amagades.

Les persones s'han amagat davant de la presència policial

Després de buscar en les instal·lacions i diferents habitacions, els agents policials van anar trobant amagades a una desena de persones d'entre 40 i 50 anys, tant en els lavabos com en la barra i entre ells també hi havia dos menors amagats per diferents parts i racons de l'establiment.

La Policia va desallotjar totes les persones del local i va sancionar a la gent que allí estava per no portar mascaretes i estar persones no convivents agrupats en un local. El gerent de la cafeteria s'enfronta a infraccions greus, segons el decret de la Generalitat Valenciana, amb multa de 30.001 a 60.000 euros i acumulativament fins a 600.000 euros i a una possible suspensió o prohibició de l'activitat per un període màxim de sis mesos, o a la clausura, que s'imposen per destinar l'ús d'espais de l'establiment a activitats o actuacions no permeses per les ordres o mesures dictades enfront del Covid-19, en qualsevol mena d'establiment o activitat siga en espais o locals, públics o privats.

De la mateixa manera, després de ser identificades totes les persones que es trobaven celebrant la festa d'aniversari, els agents van procedir a fer les corresponents diligències administratives i el desallotjament de l'establiment.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"AstraZeneca defensa la seua vacuna davant del pànic generat en Europa" "Pillen a dos xics saltant-se les normes sanitàries contra el Covid-19 en València"