Més de 1.100 contagis per coronavirus durant les últimes 24 hores en Espanya

El País Basc lidera el rànquing de nous contagiats, amb més de 200 casos infectats
El Ministeri ha informat de 665 defuncions per coronavirus | València Diari

El Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització del coronavirus en Espanya este dilluns, 1 de març, amb 1.159 casos nous de coronavirus en les últimes 24 hores. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la pandèmia, puja als 3.204.531 contagis.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 665 defuncions per coronavirus, en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 69.609 morts des de l'inici de la pandèmia.

En l'última actualització dels contagis per Covid-19 en Espanya, el País Basc és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats, amb un total de 212 persones infectades.

Respecte a les morts, 133 corresponen a Andalusia, seguit del territori valencià, a on han mort 99 persones per la pandèmiaMadrid, per la seua part, notifica 70 defuncions pel coronavirus. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atenció: Més de 300 contagis en 24 hores en el territori valencià" "URGENT: Tots els nous brots de coronavirus en el territori valencià"