Sandra Huesa, es convertix en la primera veïna de Castelló en rebre la vacuna del Covid-19 en Regne Unit

Sandra Huesa va rebre la primera dosi el dia 14 de desembre
Una de les primeres persones valencianes en rebre la vacuna contra el coronavirus | Facebook

Sandra Huesa s'ha convertit en la primera persona de Castelló en rebre la vacuna contra el coronavirus. La jove treballa com a supervisora d'una Unitat de Cuidats Intensius (UCI), pediàtrica en un hospital públic de Londres. 

Tal com ha publicat el diari 'Mediterráneo', la xica es va graduar en la Universitat CEU Cardenal Herrera de Castelló, i fa sis anys i mig que es troba desenvolupant la seua carrera professional en Regne Unit.

Huesa ha confessat al citat mitjà que quan va rebre la proposta del seu hospital d'administrar-li la vacuna «no me'l vaig pensar», confessa. Regne Unit es va convertir en el primer del món a iniciar la vacunació massiva contra el Covid-19. El sistema de salut britànic va començar a administrar la vacuna de Pfizer el dimarts 8 de desembre.

Sense efectes secundaris

Sandra Huesa va rebre la primera dosi de la vacuna el 14 de desembre. «Em van vacunar i em van donar cita per a la segona dosi, prevista per al 8 de gener; la immunitat arriba aproximadament als set dies de rebre la segona», explica.

La xica de Castelló ha assegurat que no ha patit cap efecte secundari en rebre la vacuna del coronavirus. «No he notat cap efecte secundari». «Ens van dir que es podria sentir algun símptoma com un poc de malestar en el cos, però jo no vaig sentir absolutament res; l'endemà em vaig despertar com una rosa. Em va asseure pitjor la vacuna de la grip que la del coronavirus», apunta.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Revés inesperat per a Pedro Sánchez: podria acabar als jutjats" "Una nova variant del coronavirus paralitza el Regne Unit abans de Nadal: «Preocupant»"