Sanitat començarà a citar als menors de 60 que van rebre la primera dosi d'AstraZeneca

A partir de demà i a través de SMS des proposarà la segona dosi amb Pfizer. Les persones que rebutgen eixa vacuna tornaran a ser contactades per a proposar-los la vacunació amb AstraZeneca

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública enviarà des de demà la citació per a administrar, a partir de la setmana que ve, la segona dosi de la vacunació a les persones menors de 60 anys que van rebre la primera dosi d'immunització amb AstraZeneca.

La citació es realitzarà a través de SMS i en ella s'oferirà una segona dosi amb Pfizer. No obstant això, a la persona contactada se li comunicarà com procedir davant la seua decisió de rebutjar esta vacuna com a segona dosi. En eixe cas, tornarà a ser citat per a ser vacunat amb AstraZeneca.

Este procediment està alineat amb l'acord aconseguit per la Comissió de Salut Pública que va decidir administrar Pfizer com segona dosi, així com amb la decisió adoptada pel Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut que, després de consulta amb el Comité de Bioètica, va acordar que els qui rebutgen la segona dosi amb Pfizer i, amb la finalitat de garantir la pauta completa, podran ser vacunats amb AstraZeneca.

Es recorda la importància de tindre actualitzats les dades de contacte en la targeta SIP. Este tràmit es pot realitzar a través del següent enllaç:

http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una dona de 40 anys després d'administrar-li la vacuna Janssen" "CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: 192 nous positius i 4 defuncions"