Un xiquet de 10 anys, la seua mare i la seua àvia moren amb tres setmanes de diferència

La dramàtica història d'una família colpejada pel coronavirus

Imatge d'un professional sanitari atenent un pacient crític amb coronavirus en un hospital madrileny

El coronavirus ha deixat molts milers de morts a tot el món. Arribant a provocar autèntiques massacres en algunes famílies. És el cas de Valentino, un xiquet de 10 anys, i els seus éssers estimats.


Este xicotet va morir a la ciutat argentina de Santa Fe a conseqüència del covid. No obstant això, no va ser l'única mort en la seua llar per este motiu. Uns dies abans, la seua mare i la seua àvia també van perdre la vida.


L'atenció mèdica a l'Argentina està deixant bastant que desitjar. Fa unes setmanes es coneixia el cas d'una jove que moria en el sòl d'un hospital després de diverses hores d'espera.

Una situació que deixava al descobert algunes manques.


La ciutat en la qual vivien Rosario, a l'Argentina, està commocionada per la mort dels tres membres de la família amb tan sols unes setmanes de diferència.

Primer va morir l'àvia, al cap de dos dies la mare de Valentino, de 32 anys, i l'últim a morir per covid ha sigut la setmana passada el menor, de 10 anys.


El dissabte es va acomiadar a Valentino en el cementeri de Timbúes, d'on la seua família que s'havia mudat a Rosario.

"No tenim consol", va dir un familiar del xic, que tenia com a antecedent de risc patir de broncoespasme, segons informa el diari Clarín.


Més casos de famílies mortes per covid

 

No és l'únic cas en el qual el covid colpeja durament a una família. Un pare, una mare i una filla d'una mateixa família van morir en tot just una setmana en Capità Bermúdez.

Els tres morts eren docents d'una família, els Mingorance, molt coneguts en la zona.


Eren tres persones molt volgudes en la zona, els Mingorance. Es dediquen a l'àmbit de l'ensenyament i molts joves de la zona havien sigut alumnes d'ells.


Paola, de 36 anys, va perdre la vida a conseqüència de la malaltia el 31 de maig. En eixe moment, el seu pare Mario i la seua mamà Patricia Graragnolo, de 57 anys, romanien en estat greu per covid. En uns dies van morir els dos.


Malgrat els enormes esforços fets per les autoritats, els serveis sanitaris de l'Argentina es van veure incapaços de contindre els seus efectes.

El ritme de vacunació tampoc està sent l'esperat. El que convida a pensar que la normalitat encara tardarà un temps a tornar.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari