Detingut un home a Alfafar després d’atropellar a dos ancians a València

Agents de la Policia Judicial de Trànsit de la Policia Local de València, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil i la Policia Local d’Alfafar, han procedit a la detenció d’un home de 24 anys com a presumpte autor d’un delicte d’abandó del lloc de l’accident i un altre de lesions per imprudència greu, després d’atropellar a dos persones d’avançada edat, resultant una d’elles amb lesions de gravetat, donant-se a la fugida.


Rebre les notícies de València Diari

Els fets es van produir al voltant de les 20,45 hores, quan el conductor d’un Mercedes atropellava als dos ancians en una recta en la pedania de Castellar. Després d’atropellar-los, en la seua fugida, el vehicle va perdre part d’un espill retrovisor, la qual cosa ha resultat clau, ja que després de donar avís a les Forces i Cossos de Seguretat de la comarca, el Mercedes va ser localitzat estacionat en la localitat d’Alfafar.

Agents de la Policia Judicial de Trànsit de la Policia Local de València han identificat a la persona que ho conduïa a Alfafar, procedint a la seua detenció i posada a disposició judicial. A més, ha donat positiu en cànnabis i cocaïna.

La persona ferida de gravetat es troba ingressada a l’Hospital La Fe de València debatent-se entre la vida i la mort.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies