L’emotiu homenatge de Fernando Tejero a Eduardo Gómez en xarxes socials

 


Rebre les notícies de València Diari

El món de la televisió està de dol per la mort d’Eduardo Gómez. L’actor, que moria durant el dia d’ahir després d’una llarga lluita contra el càncer, s’havia guanyat la simpatia de tots els fans de ‘La que se avecina’ gràcies a tots els somriures que va generar amb el seu paper.

 

Però no només va conseguir guanyar-se l’afecte dels fans, sinó també de tots aquells artistes que van tindre la sort de treballar amb ell, com s’ha pogut vore a través de les mostres d’afecte i dels emotius missatges que molts d’ells li han dedicat a través de xarxes socials.

 

Fernando Tejero s’ha despedit de Gómez a través d’Instagram

Este és el cas, per exemple, del també popular actor Fernando Tejero, qui va saltar a la fama gràcies al seu paper d’Emilio en ‘Aquí no hay quien viva’. En eixe sentit, cal recordar que el porter més famós de la història de la televisió era, precisament, fill del personatge que representava Eduardo Gómez.

 

Per eixe motiu, Tejero ha compartit una publicació en el seu compte d’Instagram a on ha dedicat unes boniques i emotives paraules a l’actor que va encarnar el paper de Mariano Delgado. «Eduardo, company, em deixes sense paraules, encara no m’ho crec», arreplegava l’actor que interpreta a Fermín Trujillo en ‘La que se avecina’.

 

 

«Bon viatge, company. Gràcies per tot»

El text continuava de la següent manera: «Però em deixes també amb records meravellosos de molts somriures i molt f’afecte, amic estimat». Per a acabar, Tejero va voler desitjar-li un «bon viatge, company. Gràcies per tot. Quina tristesa». 

 

També pots llegir…

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies