La Diputació de Castelló acollirà la copa de la UEFA Europa League del Villarreal CF

El trofeu estarà exposat en el vestíbul del Palau Provincial els dies 14, 15 i 16 de juny en horari de deu del matí a huit de la vesprada

La Diputació de Castelló acollirà la copa de la UEFA Europa League els dies 14,15 i 16 de juny per a festejar el triomf del Villarreal CF després de guanyar la final disputada a Polònia, el passat 26 de maig, davant el Manchester United.

El trofeu s'exhibirà en el vestíbul del Palau Provincial amb horari de deu del matí a huit de la vesprada, de manera ininterrompuda, i s'habilitarà l'entrada al Palau des del carrer Major per a una millor accessibilitat del públic.

El president de la Diputació, José Martí, ha felicitat el “club groguet per la seua gesta esportiva” i ha agraït “la iniciativa del Villarreal CF per acostar la copa als municipis de la província”.

D'altra banda, la diputada d'Esports, Tania Baños, ha destacat que “ha sigut un any històric per al club, ja que han aconseguit del primer títol de la història i, a més, l'equip femení hi ha aconseguit ascendir a la primera categoria nacional”.


Esta és la primera parada, després d'exhibir-se en l'estadi de la Ceràmica, del llarg itinerari de la copa, que inclou la visita a un total de 32 localitats de la província de Castelló durant este estiu.

La Diputació seguirà amb el seu compromís de donar suport a l'esport de la província i contribuir a la promoció dels seus èxits.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Selecció Espanyola de Futbol es vacunarà amb Pfizer abans que comence l'Eurocopa" "Diego Llorente, nou positiu per coronavirus en la Selecció Espanyola de Futbol"