Jordi Basté revela els motius de la separació entre Robert Moreno i Luis Enrique

Luis Enrique, en arxiu

Luis Enrique, en arxiu | València Diari

 

La tornada de Luis Enrique a la Selecció Espanyola de futbol no està sent fàcil.  Des de que s’anunciara que l’exjugador tornaria a dirigir el primer equip després de la seua retirada a causa de la mort de la seua filla, la polèmica no ha fet més que créixer. Robert Moreno, el segon entrenador que havia agarrat el relleu d’Enrique, no li està ficant les coses fàcils al seu company.

 

La única i veritable raó del seu enfrontament

No obstant, el periodista Jordi Basté ha tingut l’oportunitat de parlar amb ell i conèixer de primera mà les raons del distanciament entre els dos tècnics. Segons les declaracions de Basté, que recull este divendres ‘La Vanguardia’, la mort de la filla d’Enrique no té res a vore amb els problemes en la relació entre els dos entrenadors.

 

Este era un rumor que s’havia estès, però que Moreno s’ha encarregat de desmentir per a assegurar que les úniques diferències existents són estrictament professionals. «Ahir vaig sopar amb Robert Moreno en Barcelona, ho faig públic perquè ell així m’ho ha dit i m’ho ha demanat i vam parlar de la situació que ha viscut. Nega radicalment que la mala relació amb Luis Enrique tinga res a vore amb la mort de la seua filla, com s’ha deixat insinuar per alguns mitjans de comunicació», explicava Basté.

 

Robert Moreno substitueix Luís Enrique a la Selecció espanyola

Robert Moreno | EFE

 

Es van vore abans i després de la mort de la seua filla

En eixa línia va seguir dient que: «ho dic perquè he parlat amb ell i vol que ho deixe clar. Ací no hi ha allò de si vaig anar o no vaig tocar per telèfon. Es van vore abans i després de la mort de la seua filla. Ací hi ha una història de la selecció, estrictament professional». Finalment, Moreno va comentar-li al periodista que «Luis Enrique volia que Moreno fera de segon entrenador sent el primer. Que fera les mateixes concentracions».

 

Per tant, després de què un dels dos implicats en la polèmica haja volgut enviar este missatge, queda més clar quines són les raons de les diferències entre els dos i perquè la seua evolució junts dins la selecció pareix impossible.

 

També pots llegir…