Eva González passa pel seu pitjor moment personal

Eva González

Eva González està passant pel seu pitjor moment personal | La Coctelera


Rebre les notícies de València Diari

Fa una setmana que els rumors d’una suposada infidelitat del torero Cayetano Rivera a la presentadora Eva González van prenent forma. Amb la publicació ahir per part de la revista ‘¡Hola!’ de les fotografies en què apareix Cayetano amb una suposada amiga en Londres abraçats i molt còmplices, la cosa ja va explotar i totes les tertúlies televisives anaven plenes d’este suposat idil·li amb una amiga del torero. 

 

Lydia Lozano detalla l’estat anímic de la presentadora

A causa d’este rebombori, va ser Lydia Lozano de ‘Sálvame’ la que va oferir els últims detalls de la situació en què es troba la presentadora Eva González després dels últims rumors d’infidelitat. La col·laboradora de ‘Sálvame’ ha detallat com estaria vivint esta crisi matrimonial i tot apunta a que no estaria travessant el seu millor moment, assegurant que «fa una temporada que no està bé».

 

La parella estaria travessant una crisi matrimonial

La parella estaria travessant una crisi matrimonial | València Diari

A això va afegir que ella té informació de primera mà de companys seus que treballen en el programa que presenta Eva González i que li han explicat que «moltes voltes han de tallar les gravacions perquè la presentadora es posa a plorar».

  

A propòsit d’això, Lydia Lozano també ha comentat la reacció del cunyat d’Eva González, Fran Rivera, que li ha cridat l’atenció: «El seu cunyat diu que no es creu res, però que encara no haja cridat per telèfon ni a ella ni al seu germà per a preguntar…», i és que, pel que pareix, actualment no hi hauria pràcticament comunicació entre els germans Rivera.

 

També pots llegir…

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies