Cayetano Rivera es pronuncia sobre la suposada infidelitat a Eva González

'Sálvame' va estar especulant durant dos programes, fins que a Kiko Matamoros se li va escapar el nom
Cayetano Rivera demandarà a qui especule sobre la seua suposada infidelitat | La Coctelera

Cayetano Rivera ja ha mogut fitxa en relació amb els rumors que li assenyalaven com el famós que havia sigut infidel a la seua parella. Telecinco porta des del dijous passat parlant sobre el tema, això sí, sense dir noms.

  

Encara que ningú s'ha atrevit a donar el nom, va ser un descuit de Kiko Matamoros el que va posar a Cayetano Rivera en el punt de mira. «Esta xica i Cayetano són reincidents» afirmava el col·laborador. Arran d'això, el torero ha enviat un comunicat, que ha fet públic en el seu compte de Twitter, a on anuncia mesures legals contra estes especulacions.

Cayetano demandarà

«Creant una situació molt dolorosa per a la meua família, la meua dona i el meu fill, menor d'edat» comença dient el fill de 'Paquirri' després de què isquera el seu nom davant el que considera «greus especulacions sobre la meua persona». I anuncia que «davant d'esta situació que atempta contra els meus drets fonamentals, informe de la meua ferma intenció de posar en mans de la justícia l'assumpte i a tot aquell que col·labore en la difusió de les citades especulacions» en relació amb altres programes com 'Sálvame', 'Viva la vida' i 'Socialité'.

  

Diego Arrabal, col·laborador del programa presentat per Emma García, no creu que siguen certes les informacions sobre la famosa infidelitat i assegurava que «hi ha por de què se sàpiga qui hi ha darrere de tot això», mentres que en 'Socialité' han continuat donant pistes d'esta infidelitat, venuda com 'la bomba de la dècada'.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Forta discussió en directe entre Ylenia i Emma García" "Jordi González riny a un exconcursant de 'GH VIP' en directe"