Al descobert la possible infidelitat de Cayetano Rivera

A Kiko Matamoros se li han escapat algunes dades en la explicació
Cayetano Rivera i Eva González | La Coctelera

'Sálvame' porta des de este dijous extremant la prudència sobre les dades de la que seria la infidelitat de la dècada. Guardaven les dades, mostraven pistes amb comptagotes i estaven a l'espera de poder conseguir unes fotos que demostrarien l'infidelitat.

Pocs minuts abans d'acabar l'emissió del 'Sálvame' d'este divendres es disposaven a donar algunes dades més sobre el matrimoni que es trencaria després de què es destapara la infidelitat. Kiko Matamoros havia de donar dos pistes, però en l'explicació se li escapava el nom d'ell. Cayetano, fent referència a Cayetano Rivera. Els seus companys han començat a riure mentres que Carlota Corredera intentava despistar i fer callar a la resta de tertulians.

Kiko Matamoros ha donat l'exclusiva en el programa | Telecinco

Aportant noves dades

Matamoros intentava explicar que les fotos obtingudes per un paparazzi haurien estat comprades per una revista i que, per tant, seran publicades segurament el dimecres que ve en una revista. El col·laborador ha volgut anar més lluny i ha explicat que ja s'haurien apartat anteriorment unes altres fotos de Cayetano amb esta xica, però que ara se li hauria complicat en excés tapar les proves de la infidelitat. Per últim, Kiko ha dit que l'amant del famós tindria intenció de què isqueren estes fotos per a després treure un rèdit econòmic i concedir entrevistes a diferents revistes i programes de televisió.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"'Sálvame' revela la major bomba de la seua història" "L'última expulsió de la casa de 'GH VIP'"