Troben el cotxe robat de Cayetano Rivera i Eva González

El vehicle de la parella havia sigut robat uns dies arrere en San Agustín de Guadalix i va aparéixer l'últim divendres
Cayetano Rivera i Eva González s'han mostrat feliços de recuperar el seu cotxe | CatalunyaDiari.cat

 

Fa cinc dies li va passar un succés inesperat a la parella formada per Cayetano Rivera i Eva González, que patia un bon sobresalt quan els van robar el seu vehicle de nit, un BMW valorat en 70.000 euros, que, per sort han pogut recuperar, tal com ha anunciat Cayetano en les xarxes socials.

 

Tot va passar en la localitat madrilenya de San Agustín de Guadalix, tal com va anunciar el mateix Cayetano, demanant ajuda en les xarxes: «Ahir per la nit ens van robar el cotxe en Sant Agustí de Guadalix. Model: BMW X5. color: negre. Matrícula: 5689GYX. Agraïm qualsevol informació. Gràcies!».

 

Model de vehicle BMW X5, igual que el cotxe robat | BMW

 

Els cossos policials troben el vehicle el 15 de novembre

La parella va posar la corresponent denúncia a la policia i gràcies a la feina d'este cos i la guàrdia civil finalment el cotxe va aparéixer el passat divendres 15 de novembre i el matrimoni va poder tornar a respirar amb tranquil·litat. D'esta forma anunciaven l’esperada notícia via Twitter, qui van mostrar el seu agraïment als cossos policials i a la col·laboració ciutadana:

  

  

«De la mateixa manera que vos vaig demanar col·laborar per a trobar el meu cotxe robat, m'alegra informar-vos que l'han trobat. Vull agrair-vos a tots els que heu ajudat difonent el missatge i als cossos de seguretat pel seu impecable treball @guardiacivil @policia #PolicíaLocal».

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!