Rocío Flores esclata en directe

Ha esclatat per les acusacions que apunten al seu pare i que li han fet reviure coses del passat.
Rocío Flores està fent la defensa del seu pare a 'Gran Hermano VIP' | GTRES

La filla d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco no ha pogut aguantar més la pressió i ha esclatat en directe durant el debat de 'Gran Hermano VIP'. Jordi González tornava a plató després de vore un vídeo en el que es podia vore una discussió entre Antonio David i Hugo Castejón, en este es podia entrevore com Hugo acusava a Antonio David d'haver-lo espentat i això ha estat el motiu que ha fet plorar a la seua filla.

Rocío Flores ha començat a plorar i Jordi li ha preguntat si es devia a la pressió mediàtica, ella ha explicat que no perquè això és una cosa que ella va assumir fa dos mesos quan va defensar al seu pare, per a seguidament explicar els motius dels seus plors.

Una mala interpretació dels fets

Estos plors es deuen a l'acusació de Castejón de la presumpta agressió per part d'Antonio David, el que Rocío Flores ha dit que era molt injust, i més ara que recentment el seu pare ha sigut absolt d'una sentència per maltractaments i que van estar a prop de portar-lo a presó.

Llàgrimes convertides en crits

Els fets no han acabat aci. Seguidament Kiko Jiménez, amb qui no anava la història, ha decidit la seua per seguir carregant en contra d'Antonio David Flores, acusant-lo d'haver anat al concurs a fer soroll i a tornar a ser un personatge purament televisiu. En eixe moment, Rocío Flores s'ha alçat per a començar a cridar i increpar a Jiménez, dient que totes les seues aparicions en concursos i programes es deuen a la relació que va mantindre amb la seua tia Gloria Camila Ortega.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les paraules de Kiko Rivera que han deixat a tot el món bocabadat" "María Teresa Campos es convertix en viral per este sorprenent vídeo"