Es fa viral un vídeo de María Teresa Campos ballant 'reggaeton'

María Teresa Campos s'ha fet viral per este vídeo que protagonitza amb Alejandra Rubio, la filla de Terelu Campos
María Teresa Campos ha mostrat sempre debilitat per la filla de Terelu | GTRES

La setmana començava sense massa al·licients positius fins que els internautes s'han topat amb un vídeo publicat per Alejandra Rubio, la filla de Terelu, a on se la veu ballant una cançó de 'reggaeton' amb una companya de marxa que no ha passat desapercebuda per ningú. Esta no era una altra que María Teresa Campos, la seua iaia.

Les dos s'han arrancat a ballar amb la cançó 11PM del cantant Maluma, un dels artistes preferits d'Alejandra Rubio i que ara pareix que esta passió li estaria contagiant a la matriarca de les Campos. El vídeo es veu com les dos ballen amb un estil lliure i que s'ho passen d'allò més bé. La lletra és molt contundent i conté frases com «Eres molt bonica per a plorar per ell» o «Com fer-te entendre que tú amb mi et sents millor». 

 

Un possible missatge encriptat

Els seguidors de Rubio, que són molts, degut a la seua faena com a instagramer, ja han intentat donar-li sentit a l'elecció de la cançó per este vídeo i especulen amb el nom de la persona per a la que podria anar esta cançó. Moltes de les veus apunten cap a Bigote Arrocet, parella sentimental de María Teresa Campos.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El preciós gest de Lucía Rivera amb Marc Márquez" "El sorprenent paregut entre Jorge Javier Vázquez i son pare"