'Sálvame' revela la major bomba de la seua història

El programa té una informació històrica sobre una infidelitat d'una parella famosíssima
Salvame revelarà una bomba | Telecinco

En els deu anys d'història de 'Sálvame', han sigut moltes les notícies que s'han donat, però la vesprada d'este dijous el programa ha començat a donar pistes sobre una informació que estarien treballant i que tiraria per terra un matrimoni molt famós.

Infidelitat històrica

El director del programa, David Valldeperas, ha explicat que existixen imàtgens i un testimoni que demostrarien esta infidelitat, però que fins al moment no es poden mostrar. El fet que s'haja publicat esta informació prèvia ens dóna a pensar que prompte es dirà de qui es tracta i la magnitud que tindrà.

Primeres pistes

Les primeres pistes arriben del mateix director que ha explicat en exclusiva que les fotos d'esta infidelitat es van prendre quan ell estava molt relaxat, molt «segur» de què ningú li pillaria. Valldeperas ha deixat caure que el famós caçat no estaria en Espanya, per això estava tan tranquil. «Com podia estar tan relaxat si és molt famós? Perquè estava en l'estranger... Per la seua professió, pot viatjar amb freqüència a qualsevol ciutat europea, Àfrica i fins i tot Llatinoamèrica», ha confirmat el director.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'última expulsió de la casa de 'GH VIP'" "Les clares indirectes de Beatriz Tajuelo al seu ex, Albert Rivera"