L'Abonament Falles de FGV, per a viatjar durant 7 dies per 7 euros

És vàlid des de les 15.00 hores del dia 13 a les 4.00 hores del 20 de març
Amb 7 euros es podrà viatjar de forma il·limitada | Wikipedia

L'Abonament Falles, el títol de transport per a viatjar il·limitadament durant 7 dies en Metrovalencia, MetroBus i EMT per 7 euros, ja es pot adquirir en els punts de venda habituals, com estancs, quioscos, taquilles, màquines expenedores automàtiques de Metrovalencia i en les oficines d'Atenció al Client de Metrovalencia i de l'Autoritat del Transport Metropolità de València (ATMV).

Este nou títol integrat, impulsat per l'Autoritat de Transport Metropolità de València (ATMV), és vàlid des de les 15.00 hores del dia 13 a les 4.00 hores del 20 de març, segons ha informat la Generalitat en un comunicat.

L'Abonament Falles es pot adquirir des d'este dilluns fins al 19 de març i habilita la seua utilització en totes les zones de l'àrea metropolitana de València i amb tots els operadors adherits a la coordinació tarifària dels tres mitjans de transport citats.

El títol només podrà carregar-se en suports nous o en targetes en les que s'hagen esgotat els títols que l'usuari tinguera carregats prèviament, no existint la possibilitat de bescanvi del títol ni per a carregar-lo ni per a canviar-lo per un altre.

L'Abonament Falles es carrega en les targetes Móbilis anònimes de l'ATMV, EMT i FGV, a demés de en les personalitzades de l'ATMV, i el títol serà d'ús personal, per a un sol viatger. En este sentit, es pot carregar en l'App Móbilis de la pròpia Autoritat del Transport Metropolità de València per a mòbils NFC de tecnologia Android.

D'altra banda, els títols Senzills emesos entre els dies 13 i 23 de març tindran una caducitat de cinc dies des del moment de la seua expedició.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Horaris dels trens de Renfe per a les Falles 2020" "La Falla Doctor Collado blinda la Llotja pel botelló"