EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Cau de matinada el remat de la Falla Cristobal Sorní de Burjassot

La comissió celebrava enguany el seu 50 aniversari.
Imatge d'arxiu de la Plantà d'una Falla | Europa Press

 

Aquesta passada matinada ha caigut el remat de la Falla Cristobal Sorní de Burjassot, a l'Horta, quedant totalment inservible, segons ha informat Levante-EMV.

 

El remat, de la falla, compost per una mitja lluna amb un faller i una fallera dins, i tres angelets dalt, ha caigut a terra de matinada, deixant una sensació de tristesa en tota la comissió, que enguany celebrava el seu 50 aniversari, i tenia moltes expectatives posades en el seu monument.

 

La part principal del monument, el cos central i el remat, van ser muntats ahir de vesprada per l'artista Ximo Martí i el seu equip. Al voltant de les 2.00 hores de la matinada, segons explicava a Levante el president de la comissió, Paco Mejías, es va donar avís que la Falla presentava una escletxa. Minuts després va caure a terra.

 

Segons sembla, el motiu de la caiguda estaria relacionat amb la planificació del propi monument, l'estructura del qual no hauria aguantat el pes previst. Ahir de nit la zona no registrava vent ni cap altra condició meteorològica que poguera propiciar una caiguda.

 

El president de la comissió ha assegurat que pràcticament tot el remat s'ha perdut, tant els angelets com el punt d'unió de la lluna del remat i el cos central. Amb un dia i mig encara fins a finalitzar la Plantà, es pensa en incorporar algun altre element, tot i que la tristesa per la pèrdua del monument ja s'ha fet patent.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram