L'Ajuntament reprén el trasllat dels monuments fallers a Fira València

S’han représ els treballs després d'haver mogut més d'un centenar de monuments fallers entre els mesos de març i maig
Monuments fallers traslladats a la Fira de València | EFE
 

L'Ajuntament de València ha reprès els treballs de trasllat a les instal·lacions de la Fira de València dels monuments fallers que queden en els tallers dels artistes i espera concloure el procés este mes de setembre, després d'haver mogut 130 falles entre els mesos de març i maig.

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València, Carlos Galiana, ha explicat que des del consistori es va fer el llistat de totes les falles que volien el trasllat, i «este mes totes les comissions que el van sol·licitar tindran ja resguardats els seus monuments en les instal·lacions de la fira de mostres», ha informat l'Ajuntament.

A demés, han assegurat que els trasllats que s’han iniciat hui i que s’allargaran per uns dies, s’estan controlant i s’està fent un treball de seguiment per part de tècnics de la regidoria de Cultura Festiva desplaçats fins a les instal·lacions de la Fira de València.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els dos museus de València que obrin les seues portes demà divendres" "Oberta la sol·licitud de la subvenció per als artistes fallers i carrossers"