Mor la filla menuda de Luis Enrique amb 9 anys per osteosarcoma

 


Rebre les notícies de València Diari

Tràgiques notícies per a Luis Enrique. Ha mort la seua filla menuda amb només 9 anys per un osteosarcoma, després de lluitar durant cinc intensos mesos contra la malaltia. Luis Enrique ha informat per Twitter de la dura notícia i ha donat les gràcies a tot el món per les mostres de suport rebudes.

 

En el comunicat que ha compartit l’exjugador, ha explicat que ha sigut una llarga «lluita durant cinc intensos mesos» contra la malaltia. Finalment ha afirmat que la menuda Xana serà «l’estrela que guiarà la nostra família».

 

 

El motiu per a deixar la selecció

La decisió de l’entrenador asturià de deixar la selecció espanyola, només uns mesos després d’haver assumit el càrrec de seleccionador, tenia relació directa amb els problemes familiars greus que el van obligar a apartar-se temporalment del món del futbol i que han acabat en tragèdia.

 

L’entrenador es va vore obligat a deixar-ho tot per a cuidar de la seua filla de 9 anys Xana, que patia osteosarcoma, un càncer d’ossos comú en infants. Des de fa mesos la malaltia de la menuda obligava a Luis Enrique i la seua dona Elena a passar «molt de temps a l’altre costat de l’Atlàntic», segons alguns amics de la parella.

 

 

Elena Cullell, el seu suport en els moments més difícils

Fa més de dos dècades que Luis Enrique i la seua dona, Elena Cullell, són companys de vida. Es van casar el 27 de desembre de l’any 1997, en la Basílica de Santa Maria del Mar. Luis Enrique es va enamorar de Cullell, en aquell moment, hostessa, un any abans de la boda, quan ell va fitxar pel Barça. Segons informa ‘Informalia’.

 

 

El matrimoni i els seus tres fills, inseparables

El matrimoni tenia tres fills en comú: Pacho, de 19 anys, Sira de 18, i la menuda Xana, de 9 anys, que ha mort a causa de la malaltia. Quant als germans de xiqueta, el més gran combina els seus estudis amb la seua passió pel futbol, que ha heretat de son pare, sumada a la seua afició pel paddle-surf. Sira, que ja és major d’edat, també ha seguit els passos de son pare quant a l’amor als deports. Però ella és una amant dels cavalls i és una gran amazona, guanyadora de premis molt importants.

 

 

 

 

Passen molt de temps a l’altre costat de l’Atlàntic

De fet, els rumors sobre la malaltia de la menuda van transcendir en juny, en la boda de Pilar Rubio  i Sergio Ramons. En aquella ocasió, tots els convidats parlaven d’«un greu problema familiar» relacionat amb l’entrenador de la selecció espanyola Luis Enrique. També es va parlar d’un possible tractament i és que algun dels convidats va explicar que Luis Enrique i la seua dona, Elena Cullel, «es passen molt de temps a l’altre costat de l’Atlàntic». Van ser eixos viatges els que van fer saltar les tristes sospites.

 

També et pot interessar…

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies