La retirada de Luis Enrique causa una onada de missatges d'ànim i suport

El tècnic ha decidit abandonar la seua faena com a entrenador de la selecció espanyola per problemes familiars
Luis Enrique i la seua família seguixen rebent l'afecte dels seus companys de professió | València Diari

 

Des que l’entrenador de la selecció espanyola Luis Enrique ha decidit fer pública la decisió d’abandonar el seu càrrec com a seleccionador nacional per problemes familiars, els missatges de suport de tot el món del futbol no s’han fet esperar.

 

Els jugadors que han compartit competicions i entrenaments amb ell han volgut enviar-li missatges de força i ànims després de la dura decisió que ha pres d’abandonar la seua faena com a entrenador de la selecció per a estar més prop de sa filla, que patix una malaltia. Un dels grans exjugadors del Barça, Carles Puyol, li enviava molta força amb una nostàlgica fotografia d’anys arrere.

 

 

 

L’afecte que ha conseguit tots estos anys de treball deportiu Luis Enrique no ha calat només en els jugadors a qui ha entrenat, sinó també en diferents clubs de futbol com l’Sporting de Gijón, el Villarreal CF i el FC Barcelona, que s’han volgut sumar als missatges de suport que està rebent per part de tota la societat.

 

Sense dubte, el treball fet per Luis Enrique i el seu caràcter han deixat una empremta en el món del deport, i l'han convertit en un home respectat i estimat per tots i en un gran professional del futbol que ha conseguit grans fites.

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sergio Ramos fa emocionar a Luís Enrique" "VALÈNCIA: 200.000€ de la Bonoloto repartits en la ciutat"