La Generalitat distribueix 5.000 abonaments temporals per a menors de 30 anys a les primeres hores

La Generalitat ha començat a distribuir l’Abonament Temporal Jove Gratuït entre totes aquelles persones que van sol·licitar cita prèvia, quan es va habilitar el nou un sistema de sol·licitud de torn a les pàgines web de Metrovalencia i TRAM d’Alacant. En concret, a les primeres hores del matí de hui s’han distribuït al voltant de 5.000 abonaments temporals, 4.500 a València i 500 a Alacant.


Rebre les notícies de València Diari

Este títol està dirigit a joves de fins a 30 anys inclusivament i podrà utilitzar-se fins al pròxim 15 de gener de 2023 a Metrobus, Metrovalència, TRAM de Castelló, TRAM d’Alacant i EMT. A més, també se’n podran beneficiar els usuaris d’autobusos urbans d’altres localitats, els ajuntaments dels quals se sumen a la mesura. En este cas la informació la proporcionarà el mateix ajuntament.

Com sol·licitar prèvia?

Amb el nou procediment, les webs de Metrovalència i de TRAM d’Alacant ofereixen un accés exclusiu per a la sol·licitud de cita prèvia amb un model similar al seguit en l’obtenció del Bo Viatge de la Generalitat, pel qual s’obté torn per sol·licitar la cita prèvia, a una hora determinada i un dia determinat, que posteriorment permetrà establir la data per concretar la recollida de l’abonament a l’estació seleccionada.

Un cop al web de Metrovalència o TRAM d’Alacant, els interessats poden sol·licitar torn, introduint-hi les dades personals. A continuació, reben un número de torn i una data per sol·licitar cita prèvia, quan seleccionaran l’hora i el centre o estació de recollida de l’Abonament Temporal Jove Gratuït a través del web de Metrovalència o del TRAM d’Alacant, on la informació al respecte es trobe destacada.

On es pot arreplegar?

Per facilitar la recollida de l’Abonament Jove s’han habilitat diferents estacions a Metrovalencia i TRAM d’Alacant. Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha reforçat la dotació de personal a les seues estacions per agilitzar la distribució dels nous abonaments.

En València, de dilluns a divendres, estan oberts els punts següents: Centre d’Atenció del Client (CAC) de Benimaclet; Alameda; Àngel Guimerà (eixida a carrer Palleter); Benimàmet; Burjassot-Godella; Campanar; Facultats – Manuel Broseta (taquilla secundària); Marítim; Mislata (taquilla secundària); Montcada-Alfara; Paiporta; Paterna; Salt de l’Aigua; Massamagrell; Torrent Avinguda y Xàtiva (taquilla secundària, eixida a l’institut IES Lluís Vives).

En Alacant de dilluns a divendres es poden recollir al Punt del Client d’Estels; El Campello; Dénia; Estels; Mercat; Benidorm i Gata de Gorgos. I cada dia de dilluns a diumenge a l’Espai del Client d’Alacant. Al TRAM de Castelló es manté la possibilitat de recollir este títol a l’oficina del carrer Carcagente.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies