L'horòscop diari de l'1 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dissabte 1 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El poder de fer riure a la persona que estimes és una virtut; procura que la teua mitjana taronja tinga un bon somriure dibuixat en el seu rostre, sanarà algunes cicatrius que hi ha en la seua ànima.

Este pot ser el moment de fer una pausa en uns certs projectes professionals. Has de comprovar si hi ha camins més interessants; hi haurà qui considere demanar una excedència en el teu treball i tirar el currículum en noves empreses.

Conrea més el teu jardí interior. Esprem millor les hores del dia, surt a l'aire lliure, deixa que el Sol banye el teu rostre i l'aire pur ompli els teus pulmons.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Buscaràs diàlegs tant lleugers com intel·lectuals amb persones que et resulten interessants. Gaudiràs molt de l'amistat, i alguns es retrobaran amb vells amics amb els quals van compartir bells moments.

Aprofites al màxim els teus recursos professionals; no et concedisques el luxe de perdre el temps, i avança en mesura del possible els projectes que estan per venir.

Et ve de gust lluitar contra l'envelliment i els estralls de l'edat; hi haurà algun nadiu que s'anime a provar nous tractaments de bellesa. Recorda que la vida sana és la millor aliada per a tenir un aspecte saludable.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Bessons, el fet de sentir del teu cor és profund i tindrà un halo de misteri per a aquells que viuen al teu costat o tenen la fortuna de comptar amb tu en la seua vida quotidiana. Et manifestaràs d'una manera discreta i silenciosa.

Este dissabte mereixes descansar més que mai. Ets dels punts que d'una manera o una altra treballen tot l'any. És el dia del treball en tot el planeta.

La força i el vigor físic no seran el que destaque este dissabte, per contra se sentiran iniciant el mes amb un aire de feblesa que no ajuda en res al teu estat anímic.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Per a conquistar a la persona que estimes no et crees un personatge. Et fa falta ser el més autèntic possible. Molt humà i honest, que es preocupa dels altres perquè està en la seua naturalesa.

Somies a ascendir en el teu treball, o amb canviar d'empresa per una que siga millor, en la qual es desenvolupe tot el teu potencial. Certament moltes portes s'obriran davant teu, encara que no saltes fins a comprovar que portes el paracaigudes.

Et sorprendran els teus propis avanços físics. La gent començarà a aplaudir-te si has estat fent dieta o fent esforços en el gimnàs.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Gaudiràs d'una jornada idíl·lica amb la teua ser estimat (siga la teua parella o encara estigueu en la fase de tenir cites). Et mostraràs espontani i autèntic. Els somriures acostaran cada vegada més els vostres cors.

En este Dia Internacional dels Treballadors advoca per l'activisme i lluita pels teus drets. A l'hora de demanar un crèdit és molt probable que el banc te'l rebutge a causa d'un deute de la qual no tenies constància.

Si tens una malaltia crònica, començaràs a aprendre a conviure amb ella, sense que marque el rumb de la teua vida.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

L'univers t’envia una sèrie de senyals que aconsegueixen animar-te i la teua vida sentimental prendrà un gir molt interessant. Com a solter, sabràs com transformar una amistat en un sentiment amb una mica més d'espurna i vibració.

Et preocuparàs més de com fan uns altres el seu treball en lloc de parar esment a les teues pròpies responsabilitats. Això pot despertar unes certes antipaties, sobretot si no utilitzes les paraules adequades en comunicar-te.

Advoca pels productes que estiguen en temporada, verdures i fruites d'origen local, que tenen en general un valor nutricional més interessant.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Segons la predicció de Balança per a este primer dia de maig, l'amor omplirà la teua vida. Esta atmosfera d'amor serà sentida tant per aquells que estan en una relació com pels solters.

En l'àmbit professional, sorgiran nombroses oportunitats que seran fonamental per a avançar en la teua carrera i posició professional.

Pel que fa a la teua salut, és aconsellable que busques l'ajuda d'un terapeuta per a tractar els teus problemes emocionals. No és gens greu, però sí que t'està afectant en el teu dia a dia. No obstant això, el teu sistema immune estarà perfecte.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Venus en el signe de Taure en conjunció a Lilith en oposició al teu Sol suggereix una tensió provocada per temes d'índole sexual i gelosia, possessivitat entre altres. És possible que hages de reflexionar sobre les teues paraules.

Tens molta força per al treball en este temps. Avui desitjaràs prendre un descans més que merescut. Si estàs a la recerca d'una nova ocupació, és probable que et sentes frustrat o enutjat amb el destí.

La salut passa per un moment de feblesa fruit de les preocupacions. És fonamental secundar-se en l'energia de Mart que des de Cranc els afavoreix.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Els nadius del signe que estiguen en parella tindran un dia d'alts i baixos. Passaran per moments de gran comprensió i altres en els quals el diàleg quedarà tancat i hauran de deixar les resolucions per a més endavant.

En l'àmbit professional, els que treballen pel seu compte i els professionals del signe avançaran de manera notable en tot el relacionat amb els negocis.

Referent a la salut, recorda que tot excés sempre porta dificultats. Per això, hauràs de ser caut en els menjars i begudes alcohòliques si no volen emmalaltir.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

La Lluna en aspecte harmònic al Sol en Taure facilita les converses romàntiques, les declaracions d'amor, la trobada de les ànimes de dos que s'estimen és més senzill per a les cabres amb estos emplaçaments.

Els astres indiquen que està arribant a la teua vida una energia creativa que necessites per a aconseguir els teus objectius materials. Capricorn, si confies en la teua capacitat de generar abundància.

Este dissabte disposes d'una meravellosa sensació de pau interior que t'ajuda a mantenir el teu cos en total equilibri.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

És hora de començar a buscar un nou significat en la vida, inclòs l'amor. I no es tracta aquí d'abandonar a una parella, o sí, si fos necessari. Però, en qualsevol cas, es tracta de buscar l'autèntic, la qual cosa realment et fa sentir bé.

En el terreny professional, tens molta energia a favor de les teues ambicions. Sents l'entusiasme i el desig de fer coses extraordinàries utilitzant la teua capacitat d'organització.

Et sents enfortit en el físic i en el mental. Pots dur a terme diferents tipus d'esports.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Si estàs tenint cites amb algú o en plena conquesta l'altra persona pot pensar que ets massa rar i excèntric. Trauràs el teu xiquet interior que es divertirà fent bogeries en parella.

En la teua ocupació el teu superior et demanarà assumir més responsabilitat o bé la direcció d'un nou projecte, però això no anirà lligat a un augment del teu salari (de moment). Et trobaràs amb una joia sense amo, tu decideixes si portar-la a la policia o vendre-la.

Hui els teus moviments seran una miqueta bruscos així que fes estiraments abans de posar-te en marxa, així evitaràs possibles lesions.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'horòscop diari del 30 d'abril" "L'horòscop diari del 27 d'abril"