L'horòscop diari del 4 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al dimarts 4 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

El nadiu del signe Àries entrenarà al seu cònjuge en noves maneres d'estimar, que trenquen la monotonia, i que promoguen la passió i el desenfrenament, però també el riure. En el teu llit hi haurà focs artificials.

La teua tenacitat i el teu coratge propi del teu signe et permetran superar tots els obstacles que vagen apareixent.

Venç una miqueta esta por (o és millor catalogar-lo d'ansietat?) que et produeixen les males notícies dels mitjans de comunicació. Sé molt acurat a l'hora de posar-te al volant, i no cometes imprudències.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Per sort, Taure, et trobes en un dia amb una certa protecció astral, que t'ajudarà a mostrar-te tolerant i indulgent. Tindràs una deliciosa humilitat, sabràs admetre els teus errors i buscar solucions perquè la pau i la felicitat governe al teu voltant.

Clima astral ambigu pel que fa al teu treball, així que no està de més prendre unes certes precaucions com no parlar malament dels companys, o no sortir abans que el teu torn haja acabat.

Es deslligarà la teua gola, i tindràs facilitat per a caure als braços del menjar porqueria.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Podries sentir solitud en este tema, aquells amb qui volgueres compartir la teua sensació de no et comprenen o pensen que ets massa immadur. La Lluna se n'va d'Aquari i s'acosta a Peixos portant un clima confús amb si.

Respecte de l'elecció en temes professionals és possible que siga necessari obrir un espai per a pensar, retirat de la influència d'altres persones que no coneixen tots els detalls d'un tema i t'aconsellarien malament.

Per a este dimarts els astres indiquen la necessitat de parar esment als teus ossos, les articulacions i tendons podrien estar demanant la teua atenció.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

El teu bon humor serà un dels teus punts forts en este primer dimarts del mes de maig. Et ve de gust conrear relacions noves, encara que catalogues algunes d'elles com a amistats útils o de conveniència. Malgrat això, no descures als teus amics de tota la vida.

En el teu treball podries cometre sonors errors, com tirar a les escombraries (o tirar a la trituradora de paper) una informació que era de vital importància.

Les decisions que prengues per a sentir-te millor amb tu mateix seran correctes en general. Serà un dia bo per a endinsar-se corrents noves de meditació.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Serà un dia on té de molta mandra conrear el romanç i la passió. La desídia s'apodera de tu i el romanticisme que et caracteritza desapareixerà. El solter pretendrà conformar-se amb un amor mediocre.

En l'àmbit professional i laboral, tothom voldrà dir-te el que has de fer, i hi haurà moltes opinions malintencionades que et convidaran a tirar la tovallola. Fes cas omís perquè aviat colliràs recompenses.

En este dimarts aposta per les fruites dolces que continguen molta aigua per a sadollar el teu apetit i evitar una fartanera de menjar.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Gaudiràs d'una bona complicitat en parella. Sabràs formar un equip en fort, almenys en aparença. Només l'aparició de la nociva gelosia pot espatllar la màgia d'este dimarts.

Pensa amb cura abans de dur a terme accions que se surten del legal per a aconseguir diners ràpids; pots lamentar la teua decisió durant molt de temps, més del que et duraria els diners.

Saps que estàs fent coses que van en contra de la teua salut. Este dimarts la teua família es preocuparà molt del teu benestar, i podrien cridar-te l'atenció per no complir amb les indicacions del metge.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tu que normalment ets tan mundà i et sents tan còmode en la societat, mostra els teus talents, les teues bones habilitats interpersonals i evita amb cura les relacions que siguen massa elèctriques, ara mateix et convé una cosa més pausada.

Els que estiguen buscant treball trobaran més facilitats per a fer entrevistes. Tingues les coses clares, i postula't només per a aquells llocs que realment et convencen.

Quant a la teua salut, potser hui alguns Lliura podia tenir problemes musculars en extremitats, i també en el genoll. Valora si es tracta d'una cosa passatgera o més seriós.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Si ja estàs involucrat en una relació de parella, conversar sobre els límits i els codis entre vostés no està de més. De fet podrien haver canviat en l'últim temps moltes de les veritats que suposaven com a inamovibles.

Si tens la teua emprenedoria comercial o treballes pel teu compte podràs avançar en assumptes que tenies demorats i que et feien sentir angoixat o frustrat.

Dona't un massatge amb oli d'àrnica per a activar el retorn venós i descomprimir la tensió en els turmells.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Encara que totes les relacions impliquen esforços perquè funcionen en harmonia, els nadius de Sagitari no hauran de preocupar-se massa per este tema.

En l'àmbit laboral, Mercuri t'aporta agilitat mental, comunicació assertiva i versatilitat. Encara que també capacitat d'adaptació, curiositat i una certa preferència per desafiaments intel·lectuals.

En la salut, et sentiràs bé físicament, potser com a excepció, pot ser que alguns arquers tenen molèsties en la vista, però probablement es tracta d'un problema de vista cansada fàcil de solucionar. A nivell emocional, estàs transitant un moment bastant.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Este és un dia perfecte per a molts nadius que sentiran la influència de la Lluna en conjunció al colossal planeta Júpiter donant un toc de somni i felicitat plena en les relacions romàntiques de les cabres.

Si estàs buscant ocupació, no hi ha dubte que estàs sent afavorit per la vibració planetària que ajuda al fet que t'expresses correctament i et dirigisques al lloc indicat en el moment apropiat.

La lluna en el signe de Peixos influencia l'acumulació de líquids en els turmells i els peus.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Els solters probablement inicien moviments, i aconsegueixen gràcies a un suport que reben resoldre alguna cosa que els estava limitant en el passat.

En el professional, és un moment en el qual tot el que tinga a veure amb estudi, aprenentatge, actualització de coneixement, aprendre algunes coses pràctiques o aprofundir en les tècniques sortirà molt bé.

En la salut, hi ha moviment emocional per a aquells nadius que estiguen desorganitzats o que no tinguen les coses planificades. Alguns se sentiran limitats o com que moltes coses estan costa amunt.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Peixos, si necessites tenir la raó en absolutament tot respecte a la teua relació romàntica és que no vols una parella, vols un fan incondicional. El solter cridarà a un antic amor de la seua joventut.

Un clima amorós tibant et farà estar de mal geni en el treball. Això podria provocar desacords amb els teus superiors a l'hora de seguir ordres. Per als quals tinguen una reunió de socis tibant, treballa el teu llenguatge corporal per a no transmetre inseguretat.

Transforma el mal humor en una cosa productiva: aprofita esta energia per a netejar a fons la casa o fer una rutina d'exercici intensa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'horòscop diari del 3 de maig" "L'horòscop diari del 2 de maig"