L'horòscop diari del 30 d'abril

Ja pots llegir el teu horòscop per al divendres 30 d'abril de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)


T'agrada sentir-te atractiu, i dedicaràs bona part del teu temps a treure la teua millor versió; et pararàs en qualsevol superfície reflectora per a veure que tot està en ordre. I gaudiràs molt centrant les mirades dels quals tens a prop.

Sabràs escoltar consells valuosos i portar-los a la pràctica en el teu treball; els qui estiguen formant-se per a un ofici despuntaran com un dels alumnes més avantatjats.

Utilitza les excel·lents oportunitats que t'oferirà l'univers per a millorar la teua condició física. El dia serà molt profitós per a aquells que s'estan recuperant d'una malaltia (o d'una operació).

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Et projectaràs com una persona una miqueta gèlida. Una persona bastant parca (o maldestra) pel que fa a les demostracions emocionals. El més dur és que per a res vols mostrar-te fred, així que fes una mica d'anàlisi per a veure què estàs fent malament.

Tindràs l'oportunitat de consolidar els negocis, i més si són de tall familiar. Sabràs com fer que la convivència dins i fora del treball siga agradable, sense necessitat d'empassar-te les teues paraules o jugar la carta de la falsedat.

Aposta per activitats esportives suaus, respectant els límits del teu cos.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Hi ha molt per comprendre de les motivacions dels altres, la parella és un àmbit en el qual es juguen molts temes personals i que moltes vegades oblides considerar. Ets molt més amorós del que estàs demostrant amb les teues accions.

Rebutja un oferiment si no estàs segur que es tracte d'alguna cosa que et porte a un major progrés, no tot el que rellueix és or, i no necessites en este moment majors distraccions.

Si sents que estàs desbordat per les obligacions, és temps de realitzar unes inhalacions conscients i tornar al teu centre interior.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)

Comptes amb una poderosa constància en l'amor. Com a solter, sabràs quina persona és la que de veritat t'interessa tan sols si et creues amb ella (o amb el). El teu rostre dibuixarà un somriure de manera automàtica, i el teu cor bategarà a mil per hora.

Pots aconseguir un èxit financer excepcional, i més si ets un professional que es dedica a negocis vinculats amb els béns immobles; el teu sisé sentit t'ajudarà.

Destaca la teua bona voluntat en assumptes de salut. Les teues possibilitats de guanyar la lluita al tabaquisme o a altres mals hàbits són molt potents.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Et sents una víctima dolguda de Venus i Cupido. Però l'Univers no té la culpa, potser es tracta de les teues pròpies decisions però preferisques tirar pilotes fos i culpar de les teues desgràcies amoroses als astres.

Una persona dins del teu cercle professional o d'ocupació estarà intentant molestar-te des de les ombres. Perdre els nervis i muntar una batussa no t'ajudarà, sinó que causarà exactament el que este individu vol: que tregues foc pels queixals.

Gaudiràs d'una ment en calma i molta temprança per a bregar amb energies malèfiques que vullguen desestabilitzar-te.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)

Tens moltes possibilitats de conéixer a una persona que t'agradaria tenir en la teua vida per sempre. Potser en qualitat d'amic, com a parella d'un dels teus fills, o per què no, com a parella per a tu mateix.

Hi ha moltes oportunitats molt interessants per a trobar un treball que s'adapte a les teues inquietuds. Veu sembrant, sense pausa i sense pressa. No imagines el beneficiat que et sentiries si tot surt segons el qual es preveu.

Trobaràs una connexió molt especial amb algú que vol ajudar-te en el teu benestar, i et convidarà a pensar sobre quina és la teua missió en esta vida.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Si està solter, tot apunta al fet que trobaràs a algú inesperat. Un advertiment: no vulgues manipular les situacions tot el temps, perquè fins a l'amor més profund pot fer-se fallida.

En l'àmbit professional, aposta amb fermesa pels teus dots creatius i la teua capacitat de comunicació, d'esta manera aconseguiràs convéncer als teus superiors dels mèrits de les teues propostes.

Pel que fa a la teua salut, pot ser que la mandra i la indecisió et facen posposar el començament d'un tractament mèdic molt necessari per a la teua salut, no ho postergues més temps.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Potser has d'adaptar-te a les necessitats de la teua parella. Manifestar la teua necessitat d'atenció pot posar les coses agres. És un dia propici per a disposar-te a observar la teua conducta i intentar reprimir la passió que podria sorgir sense consideració del que succeeix en el teu entorn.

És el moment adequat per a observar el que succeeix al teu voltant. Serà molt important que actues amb cautela i astúcia amb la finalitat de reconéixer els qui són els que et donen suport en el teu camp professional.

Potser estàs deixant de parar esment a les teues necessitats de descans i benestar en la teua vida quotidiana.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)

Saturn en Sagitari t'ajudarà a reaccionar amb racionalitat amb les iniciatives familiars. Serà un temps d'estabilitat. No obstant això, Júpiter en Lleó accionarà l'abundància, l'optimisme i el benestar.

En l'àmbit professional, hauran d'esforçar-se per encarar una cosa per vegada, tractant de sobresortir en el que més els agrade.

En la salut, pot ser que se senten sobrepassats pels esforços als quals els sotmetran diferents contrarietats. Al final del dia es veuran obligats a enfortir el seu estat psíquic i físic davant l'amenaça d'una crisi nerviosa.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Començar a deixar a un costat els teus prejudicis i els teus temors és molt important i avui comptes amb el suport dels astres aparia realitzar esta gran gesta personal.

Els astres t'encoratgen a ser més conscient de la teua creativitat i sensibilitat per a avançar en un assumpte comercial que pot deixar grans guanys si saps orientar-ho a favor teu.

Donar-li una mica de vida a la teua imaginació, alliberarà la teua ànima de les seues restriccions i t'ajudarà a trobar el benestar que mereixes. Somiar despert de tant en tant no et farà malament.

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)

Felicitat i esta, és el que ofereix als nascuts sota el signe d'Aquari durant el dia de hui. La fogositat li animarà a viure aventures, que li deixaran una gran satisfacció que els omplirà de confiança.

En el laboral, seràs capaç d'evolucionar amb rapidesa, la qual cosa t'impulsarà a ocupar llocs jeràrquics. Esta nova etapa portarà als nascuts sota este signe a efectuar cursos de perfeccionament.

En la salut, hauràs d'organitzar els teus horaris, ja que hi haurà una mica de caos en la teua agenda personal, i això acabarà per esgotar-te.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

Mart et dona molt coratge per a declarar el teu amor a esta persona que et fa sentir papallones en l'estómac. Fins i tot si es tracta del teu millor amic/a, és el moment de confessar-li els teus sentiments!

No et vindrà de gust bregar amb els problemes que et sorgisquen hui en el treball, intentaràs escórrer l'embalum per a passar-s'ho a un altre. Algú amb un ego com la copa d'un pi conversarà amb tu amb la intenció que sentes un gran complex d'inferioritat.

El capvespre serà perfecte per a realitzar alguna activitat a l'aire lliure que et faça feliç: senderisme, patinatge, running, natació…

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'horòscop diari del 27 d'abril" "L'horòscop diari del 26 d'abril"