L'horòscop diari del 2 de maig

Ja pots llegir el teu horòscop per al diumenge 2 de maig de 2021. La predicció completa sobre salut, diners i amor segons el teu signe del zodíac.

ÀRIES

(21 de Març - 19 d'Abril)

Serà una un dia molt important per a prendre algunes decisions que poden resultar transcendentals en la teua vida, tant en l'aspecte professional com en el personal. És per això que has de pensar molt bé què és el que vols fer.

En qüestions de parella has de ser una persona més oberta, llista per a parlar i afrontar els reptes sentimentals que esperen. El teu número de la sort serà el 2.

TAURE

(20 d'Abril - 20 de Maig)

Deus d'explotar el talent que tens per a exercir el teu treball, aprofita'l per a brillar i destacar-te dels altres. No et conformes amb complir, sempre dóna este extra que et posarà un graó a dalt de tots.

En l'amor serà una bona setmana per a afermar la relació que tens o que estàs començant, així que d'igual manera posa el millor de tu perquè les coses isquen com tant les desitges.

Es dibuixa un dia complex en el qual tindràs un terrible desig de saltar-te totes les normes establertes, i escriure altres noves.

BESSONS

(21 de Maig - 20 de Juny)

Este dia és complex per a gairebé tots els signes del zodíac. La Lluna s'uneix a Plutó i en el signe de Capricorn i la duresa així com la gelosia i els sentiments apassionats cobren una especial rellevància.

Serà necessari que comprengues la necessitat de mostrar mesura en les teues despeses quotidianes i sobretot un ordre i coherència.

Avui les configuracions planetàries t'adverteixen de la necessitat de mantenir la teua estabilitat interior per a preservar la salut. El teu cos ha de ser escoltat i també les teues percepcions emocionals són importants.

CRANC

(21 de Juny - 22 de Juliol)


No descures la teua salut. Així siga un xicotet dolor o malestar has d'atendre-ho a temps perquè després et recuperes. En l'amor ets una d'estes persones que reps afecte per tots costats, molta gent et vol i et protegeix, així que gaudeix d'això al màxim.

En el treball les coses continuaran fluint de bona manera, explota les teues qualitats i gaudeix de la vida.

LLEÓ

(23 de Juliol- 22 d'Agost)

Si la teua conquesta parla un idioma diferent del teu, no serà cap impediment perquè us pugueu entendre a través de gestos. Venus propícia la bona comunicació i la possibilitat d'estrènyer vincles amb la teua mare.

Els nadius amb un negoci a mig fer amb una altra persona es beneficiaran del clima astral per a solucionar desacords. Encara que et cauran alguns retrets sobre errors que has comés i hauràs de demanar disculpes.

T'assalta dolor punxant en la part baixa de l'esquena, no sabràs si es deu a una mala postura o podria tractar-se d'un problema en els ronyons.

VERGE

(23 d'Agost - 22 de Setembre)


La salut és una cosa principal en la teua vida, no la descures i, al contrari, procura't perquè tot surta de la millor manera. Serà un bon dia en el laboral, amb notícies agradables i fins a un possible canvi de ja que et beneficiarà.

BALANÇA

(23 de Setembre - 22 d'Octubre)

Tens una capacitat d'adaptació impressionant, qualitat de la qual hauràs de tirar mà en esta setmana davant els imprevistos que es puguen presentar. Vés amb compte no de resoldre les situacions amb el fetge i sí amb el cap perquè els resultats siguen els més favorables.

És un moment per a fer exercici i cuidar molt la salut, així que alimenta't bé, amb una dieta balancejada, deixant les fritades i l'excés de greixos per a després.

ESCORPÍ

(23 d'Octubre - 22 de Novembre)

Mart i Plutó es posicionen de tal forma que generen una irresistible energia perquè avalues i transformes les teues emocions i la vida afectiva. Avui desitjaràs analitzar tot el que ha succeït.

Pot ser que sentes que tens poques possibilitats de canvi, o que no hi ha opcions per a triar en el que refereix a la vida professional i és que has estat molt selectiu i t'has quedat amb el que s'ajusta a la teua capacitat.

Els astres indiquen per als nadius del signe d'escorpió una forta necessitat de descans i recuperació de l'estrés.

SAGITARI 

(23 de Novembre - 21 de Desembre)


Si sents que el teu esforç moltes vegades no es veu recompensant com tu el volgueres, no et desesperes perquè això molt aviat et portarà bons fruits. Semblés que la gent o els teus caps no s'adonen de l'obstinació que poses.

En l'amor, la teua Casa VII estarà influïda per Venus tot maig i també pel Sol i Mercuri. Estos Astres et facilitaran que gaudis més de les teues relacions personals, des d'un punt de vista més harmoniós, afectuós i sincer.

CAPRICORN 

(22 de Desembre - 20 de Gener)

Este pot ser un dia màgic en els assumptes de l'amor. La teua encantadora i elegant sensualitat no passarà desapercebuda per a una persona que està bojament enamorat de tu.

Començar a trobar les claus d'un problema que et competeix serà el que et salve de pèrdues o conflictes en el teu àmbit familiar.

Si estàs vivint dificultats per a concebre un bebé i és el teu major anhel els astres t'afavoreixen este diumenge amb la seua energia lunar.
 

AQUARI 

(21 de Gener - 19 de Febrer)


Tindràs un dia espectacular, carregada de bona energia i notícies positives en tots els aspectes. Recorda que tot és important, però el més important ets tu, així que segueix endavant, radiant i amb esta actitud que et fa diferent als altres.

En el terreny professional, tindràs la possibilitat d'expandir-te, ascendir i amb això, millorar considerablement la teua qualitat de vida i els teus ingressos.

En la salut, et convé no oblidar les activitats d'esplai que et permeten descomprimir i alliberar tensions acumulades. Fins i tot és recomanable que descobresques noves activitats com la meditació o el ioga.

PEIXOS

(20 de Febrer - 20 de Març)

És possible que un amic o familiar et demane poder ser a la teua casa uns dies. O al contrari, que sigues tu qui demane asil a un ser estimat. El solter no connectarà en l'àmbit personal amb la persona que li agradava.

Una nova moda posa el teu negoci de moda, nous clients potencials s'acostaran amb curiositat a la teua empresa o projecte convertint-se en clients potencials. L'economia personal i familiar serà un tema candent que produirà tensions.

No t'obsessiones amb arribar a un pes determinat, has de buscar el que siga millor per al teu cos i per a la teua salut.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'horòscop diari de l'1 de maig" "L'horòscop diari del 30 d'abril"