Més Madrid es desmarca de la ‘pèssima idea’ de la mascletà, un espectacle ‘innecessari’ en un entorn protegit

Més Madrid s’ha desmarcat de la “pèssima ideade la mascletà promoguda pel Govern municipal el 18 de febrer al Pont del Rei, un espectacle “innecessari” en un entorn protegit.


Rebre les notícies de València Diari

La portaveu de la formació, Rita Maestre, ha qualificat la mascletà a Madrid Río “d’un exemple més de la política de l’espectacle, de la política del soroll en el sentit més literal de la paraula, d’eixa forma d’entendre Madrid en una competició oberta i permanent amb altres ciutats de l’Estat”.

Des de la parròquia Sant Carlos Borromeo, a Entrevías, Maestre ha carregat contra “eixe madrilenyisme d”ací podem fer-ho tot més gran i millor’, és a dir, una pèssima idea per part del Govern d’Almeida”.

I a la “roïna idea” se suma la ubicació triada, entre la Casa de Camp i Madrid Río, “un entorn on es concentra una part important de la fauna de la ciutat”.

Tot això fa que Més Madrid rebutge aquest espectacle situant-se al costat de col·lectius ecologistes, socials i veïnals de la ciutat, “perfectament conscients que Madrid Río és el pitjor lloc del món per a posar una muntanya de petards“.

Més Madrid porta aquesta vesprada al Ple de Moncloa-Aravaca una proposició per a tractar de debatre aquest assumpte, al mateix temps que han reclamat tots “els informes d’avaluació ambiental i d’avaluació econòmica, que suposadament han d’existir i que ara com ara el govern d’Almeida no ha facilitat“.

Diem que ‘no’ a eixa mascletà, diem que ‘no’ a la ubicació en un entorn mediambientalment protegit com és Madrid Río i la Casa de Camp i diem ‘no’ a aquest intent absurd de col·locar l’atenció en idees i en espectacles que ningú havia demanat mai a Madrid, que ningú ha tirat mai de menys a Madrid i que, per tant, són totalment innecessaris”, ha resumit.

Últimes notícies

Notícies relacionades

Activar notificacions D'acord No, gràcies