Torna l'estabilitat i la bonança de forma transitòria

Este dimecres recuperarem un ambient amb molta més bonança i sol, a l'espera de l'arribada d'una nova borrasca este dijous
Dimecres serà un dia radiant a l'espera de nous canvis este dijous | Xavi Navas

Després d'un dimarts que ha sigut molt ennuvolat i amb algunes gotellades que han caigut de forma irregular en diferents punts, este dimecres recuperarem l'ambient més suau i també més solejat. A pesar de tot, este oratge no durarà molt. De cara a dijous i divendres esperem el pas d'una nova borrasca atlàntica que ens tornarà a portar més núvols, algunes pluges la nit de dimecres a dijous i una nova reactivació del vent de ponent.

Dimecres radiant i amb molta bonança

La nit i matinada d'este dimecres serà més fresca que les anteriors pel fet de què el cel quedarà serè. A pesar de tot, al llarg d'este dimecres no tindrem pràcticament ni un núvol i el sol dominarà tota la jornada amb molta calma. Els vents també seran molt febles.

Amb més sol, les temperatures pujaran al migdia i tornaran a arribar als 20ºC en molts llocs del litoral, especialment de València. En l'interior seran més baixes al voltant de 15ºC però amb el sol la sensació d'ambient poc hivernal serà la protagonista. 

Previsió de símbols per a este dimecres | Aemet

Nova borrasca en la rereguarda

Dijous ens alçarem amb un cel molt més tapat i amb temperatures nocturnes un poc més baixes. Esta situació serà fruït d'un front que ens arribarà de cara a les últimes hores del dia. La nuvolositat anirà en augment al llarg de la jornada i al matí ja arribaran alguns arruixons per l'interior, però no serà fins a últimes hores quan arribaran les precipitacions més consistents. 

La nit de dijous a divendres serà passada per aigua en molts punts del territori valencià però les precipitacions en general seran de febles a moderades. Divendres al matí entrarà vent de ponent fort i netejarà el cel. Les temperatures no experimentaran oscil.lacions i seguirem dins d'un context amb valors anormalment atípics per a l'època.  

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ambient inestable i alguns arruixons este dimarts" "La Cimera del Clima tanca un acord molt més ambiciós que el de París"