Cap de setmana d'oratge molt tranquil de tardor per a aprofitar

A pesar de tot, les nits i primeres hores seran fresques o fredes i ens haurem d’abrigar si no volem agafar un constipat. La matinada de dissabte a diumenge canviem l’hora.
El sol serà el protagonista durant gran part de les pròximes jornades | Magda Bustos

L'oratge continuarà molt tranquil divendres i este cap de setmana amb sol que dominarà en conjunt i temperatures que, si bé de nit i a primera hora seran fresques o fredes i ens haurem d’abrigar abans d'eixir de casa, al migdia seran molt agradables o càlides, encara que amb un ambient normal per a l’època. Diumenge arribaran alguns canvis, però no s’esperen pluges. Recordeu que estr cap de setmana canviem l'hora i, per tant, a les tres de la matinada del diumenge haurem d'endarrerir el rellotge una hora. Serà oficialment a l'horari d'hivern.

De cara a divendres, el sol serà el clar protagonista en tot el territori valencià amb temperatures que pugen més i moltes màximes se situaran entre els 20º i 25º. Fins a primera hora del matí, el vent de mestral encara bufarà amb ganes en l’interior de Castelló, però anirà perdent força fins a desaparèixer per la vesprada. Un dia, en definitiva, molt tranquil.

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

Cap de setmana de calma, però abriguem-nos de nit

Quant al cap de setmana, l'oratge seguirà molt tranquil i no s’espera pluja. Dissabte tornarà a ser un dia marcat per l’ambient solejat que farà que, al migdia, les màximes pugen inclús un poc més, encara que la majoria de valors se seguiran movent entre els 20º i 25.  

L’ambient de tardor continuarà i estes nits i a primera hora farà fresca o fred. Un contrast tèrmic de fred de nit i bonança de dia típic de l’època que farà que siga fàcil constipar-se. Per tant, recordeu d’agafar el jersei o la jaqueta si hem de sortir de nit o a primera hora de casa, ja que d'eixa manera evitarem posar-nos malalts. 

Mapa de previsió per a este dissabte | Aemet

Diumenge arribaran alguns canvis, ja que l’entrada de vents marítims farà que els núvols baixos augmenten en general, encara que estaran més presents en la costa i prelitoral. No s’esperen precipitacions, amb unes temperatures que, al migdia, baixaran una miqueta i gran part de les màximes es mouran entre els 18º i 23º. 

Sense pluges a la vista

Si fem una ullada a la pròxima setmana, no es veuen pluges a la vista i l'oratge continuarà molt tranquil, si bé es mantindran alguns intervals de núvols que, en conjunt, no comportaran més conseqüències. Les temperatures seguiran similars o pujaran més, amb ambient confortable o càlid a les hores centrals del dia i matins frescos o freds. De cara al següent cap de setmana podrien arribar canvis més importants amb una clara baixada dels termòmetres.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Calma després de la tempesta" "El fort temporal començarà a desapareixer esta nit"