Benvingut estiu

Estrenem l'estació més calorosa

Platja per a donar la benvinguda a l'estiu

L'estiu ha començat quan passaven 32 minuts de les 5 de la matinada. I ho ha fet marcat per l'estabilitat i per un ascens de les temperatures que sobretot notarem a partir de migdia.

Estiu 2021, entrem en ell a les 05 hores i 32 minuts

La matinada de dissabte a diumenge tinguérem les últimes pluges de la primavera que localment foren d'intensitat moderada i acompanyades de llamps, trons i un poc de pedra en punts de l'Alt Maestrat

Pluges per l/m2

El ponent es deixa sentir des de primera hora, i encara que a primera hora la calor no és excessiva amb el pas de les hores anirà manifestant-se recordant-nos que hui hem estrenat l'estació més calorosa.

Mapa dilluns matí i vesprada, sol

Mapa temperatures dilluns, mínima 22º i màxima 33º

De tota manera no es tracta d'una calor que vaja a ofegar-nos de cara als pròxims dies perquè demà s'espera un descens de les temperatures que notarem durant la nit però sobretot durant el dia. I fins i tot cal esperar un augment de la nuvolositat a última hora durant la matinada que podria deixar pluges i algun ruixat al nord.

Mapes dimarts matí i vesprada, sol

Mapa temperatures dimarts, mínima 20º i màxima 29º

Eixa estabilització de l'oratge tindrà continuïtat dimecres, amb ruixats i tronades que avançaran de nord a sud, afectant Castelló i el nord de València fins a migdia i traslladant-se més debilitades al centre i al sud de cara a la vesprada.

Dijous de matí encara cal esperar algun ruixat al sud, però de vesprada acabarà imposant-se el sol, quedant un divendres ras, clar, assolellat i més calorós.

Mapes amb l'oratge per dimecres, dijous i divendres, per als tres dies marca núvol

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari