Continua la calor atípica per a la tardor

A partir demà dijous caldrà filar més prim en les previsions perquè s'intueixen alguns canvis
| Domingo Riera

Estem tenint un mes d'octubre un tant atípic, amb temperatures per damunt dels valors que cal esperar especialment al centre del dia. Les nits estan sent més fresques, o almenys, no tan caloroses

De fet esta nit ha sigut de nou més fresca en quedar el cel lliure de núvols i el vent prou encalmat. De bon matí tenim boirines i núvols baixos que acabaran desfent-se capa a mig matí i quedant un dia prou assolellat. Al centre del dia cal esperar temperatures un poc més altes que els d'ahir, sobretot al centre i interior-sud on el vent es deixarà sentir de llebeig.

A partir demà dijous caldrà filar més prim en les previsions perquè s'intueixen alguns canvis. D'entrada cal esperar un dia dominat pel sol i amb temperatures quasi estivals perquè no serà fins a última hora del dia o durant la matinada quan comencen a manifestar-se els canvis.

Durant bona part de la jornada es deixarà sentir el ponent i patirem calor fins a mitja vesprada amb temperatures que a molts observatoris del centre i de la costa de València i d'Alacant s'aproparan als 30 graus.


Serà durant la nit i matinada quan el vent girarà a gregal acumulant núvols a la franja costanera que deixaran les primeres precipitacions abans que acabe el dia.

Divendres serà un dia gris i plujós a la mitat sud de la Comunitat on en punts de la costa del sud de València i del nord d'Alacant pot acabar plovent amb persistència i intensitat. El descens de les temperatures serà notable.


Dissabte encara tindrem el cel carregat i algun plugim fins a mig matí en punt del litoral del nord d'Alacant però amb el pas de les hores els núvols es trencaran i acabarà lluint el sol per tot arreu.

Diumenge les previsions donen sol amb temperatures més altes. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La nostra tardor" "La tardor no té pressa"