Calor extrem: les temperatures pujaran de forma progressiva

Però els dies de més calor seran diumenge i sobretot dilluns quan la massa d'aire càlida abraçarà la mitad sud de la Comunitat

Imatge d'un termòmetre en plena onada de Calor

Sense pausa. De forma constant, progressiva i fins i tot contundent aniran pujant les temperatures els pròxims dies arribant a tocar sostre entre diumenge i dilluns.

De l'oratge del cap de setmana només ens ha de preocupar la calor, la calor extrema que anem a patir a bona part de la Comunitat però sobretot les comarques ubicades al sud i a l'interior on es poden arribar a batre rècords de temperatures per a un mes de juliol.

La pregunta és si arribarem a superar els 45-47 graus que arribaren a marcar els termòmetres els 4 de juliol de 1994.

De moment hui tenim al davant un dia de més calor que ahir o despús-ahir. Amb pocs núvols al cel i una calor que encara podem qualificar de 'suportable'.

Oratge hui divendres 9 de juliol

Temperatures hui divendres 9 de juliol

Demà dissabte els termòmetres s'acostaran als 40 graus al centre i a l'interior, i superaran els 30 a la costa.
 

Oratge demà dissabte 10 de juliol

Temperatures demà dissabte 10 de juliol


Però els dies de més calor seran diumenge i sobretot dilluns quan la massa d'aire càlida abraçarà la mitad sud de la Comunitat, tant l'interior com la costa, i quan podran registrar-se temperatures de record per a un mes de juliol.

Dimarts tornarem a agrair el descens de les temperatures que s'estimen entre 10 i 14 graus més baixes que els de dilluns.

Oratge a partir del diumenge 11 de juliol

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari