La Comunitat Valenciana es prepara per a una ona de calor a partir de dilluns

Les zones d'interior seran les que més patiran l'ascens de les temperatures

El cap de setmana que comença tindrà el cel poc nuvolós, el vent variable fluix i les temperatures variaran i oscil·laran entre els 30 graus en el litoral i un poc més de 35 a l'interior, encara que serà el dilluns quan s'espera un augment de les màximes, especialment en les comarques de l'interior.

 

AEMET assenyala que la primera meitat de la setmana pròxima serà càlida i la predicció indica per al dilluns temperatures en augment generalitzat en tot el país, més acusat a l'interior peninsular. En el cas de la Comunitat Valenciana, el dilluns i dimarts aquest ascens es notarà en comarques de l'interior, mentre que els litorals «quedaran protegits pel règim de brises encara que amb la típica basca estival».

 

Turisme a Alacant | Ajuntament d'Alacant

 

El litoral tampoc se salvarà de l'habitual basca estiuenca

Demà dissabte, però, el cel estarà poc nuvolós amb intervals de núvols alts, el vent serà variable fluix tendint a component est i brises costaneres, i les temperatures variaran poc.

 

El diumenge, el cel estarà poc nuvolós o amb intervals de núvols baixos al principi en el litoral, el vent serà variable fluix tendint a component est i brises costaneres, les temperatures mínimes amb prou faenes variaran i les màximes, en ascens localment. En resum, fins al diumenge la Comunitat Valenciana seguirà amb un ambient similar al de dies passats.

València, de nit | Cedida

Les mínimes deixen dormir

Les temperatures mínimes de la passada matinada han patit un lleuger i moderat descens de fins a 5 graus en el sud de València i en la província d'Alacant, i sense canvis en el nord de València i la província de Castelló.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!