La Comunitat Valenciana es prepara per a una ona de calor a partir de dilluns

Les zones d'interior seran les que més patiran l'ascens de les temperatures
Leer en español

El cap de setmana que comença tindrà el cel poc nuvolós, el vent variable fluix i les temperatures variaran i oscil·laran entre els 30 graus en el litoral i un poc més de 35 a l'interior, encara que serà el dilluns quan s'espera un augment de les màximes, especialment en les comarques de l'interior.

 

AEMET assenyala que la primera meitat de la setmana pròxima serà càlida i la predicció indica per al dilluns temperatures en augment generalitzat en tot el país, més acusat a l'interior peninsular. En el cas de la Comunitat Valenciana, el dilluns i dimarts aquest ascens es notarà en comarques de l'interior, mentre que els litorals «quedaran protegits pel règim de brises encara que amb la típica basca estival».

 

Turisme a Alacant | Ajuntament d'Alacant

 

El litoral tampoc se salvarà de l'habitual basca estiuenca

Demà dissabte, però, el cel estarà poc nuvolós amb intervals de núvols alts, el vent serà variable fluix tendint a component est i brises costaneres, i les temperatures variaran poc.

 

El diumenge, el cel estarà poc nuvolós o amb intervals de núvols baixos al principi en el litoral, el vent serà variable fluix tendint a component est i brises costaneres, les temperatures mínimes amb prou faenes variaran i les màximes, en ascens localment. En resum, fins al diumenge la Comunitat Valenciana seguirà amb un ambient similar al de dies passats.

València, de nit | Cedida

Les mínimes deixen dormir

Les temperatures mínimes de la passada matinada han patit un lleuger i moderat descens de fins a 5 graus en el sud de València i en la província d'Alacant, i sense canvis en el nord de València i la província de Castelló.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris