Últim dia de llevant

Amb el cel més cobert les temperatures baixaran un parell de graus respecte a les d'ahir
 | Carles Illa

L'oratge de hui encara vindrà determinat pel vent de llevant i per un oratge incert i insegur que podria arribar a donar pluges en punts del litoral de Castelló i de València fins a migdia o primera hora de la vesprada.

Entre les Balears, el centre-sud de Catalunya i el nord de la Comunitat Valenciana tenim aire fred a les capes altes de l'atmosfera que afavorirà la formació i creixement de núvols amb certa activitat. El més probable serà que descarreguen sobre la mar però podrien tocar terra ferma i acabar deixant ruixats fins i tot moderats al litoral de Castelló i al del nord de València.


Amb el cel més cobert les temperatures baixaran un parell de graus respecte a les d'ahir.


No tardarem a comprovar com entre última hora de hui i demà divendres a primera hora canvia la direcció del vent. Començarà a deixar sentir-se el llebeig i posteriorment el ponent que farà augmentar la nuvolositat des de l'interior cap a costa. Al mateix temps que arriba el vent de component oest notarem com pugen les temperatures. De vesprada i de cara a la nit el cel quedarà més ennuvolat.Dissabte encetarem el cap de setmana de Tots Sants amb ponents, que ens acompanyaran durant el cap de setmana i un bon grapat de dies de la setmana que ve.

Dissabte pujaran les temperatures a la costa i al sud mentre que al nord el cel estarà més ennuvolat, podran registrar-se ruixats dèbils de vesprada i l'ambient serà més fresc.


Tant diumenge com el dia de Tots Sants el vent continuarà bufant moderat fent córrer els núvols d'oest a est i deixant les temperatures més altes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"A partir del dijous arriben temperatures baixes i ruixats" "Un pont de Tots els Sants turbulent"