Dies tempestuosos

A partir de hui i fins al cap de setmana haurem d'estar de nou atents a les tronades

Després d'uns dies on la basca ha sigut el més destacat de l'oratge, recordant-nos que encara estem a l'estiu, a partir de hui i fins al cap de setmana haurem d'estar de nou atents a les tronades que a partir d'esta vesprada es formaran a les muntanyes del nord i de l'interior.


Les temperatures no patiran canvis i l'ambient es mantindrà bascós. Només aquelles zones que es vegen afectades per les tempestes notaran un descens de les temperatures, que fins i tot podrà ser brusc i sobtat, quan comence a descarregar la pluja.


Demà divendres també tindrem un matí assolellat seguit d'una vesprada marcada per la incertesa de les tronades que formant-se al nord i per l'interior poden acabar tocant la costa del nord de València i de Castelló.


La possibilitat de ruixats i tronades ens acompanyarà també el cap de setmana i fins i tot l'inici de la que ve. Dissabte podrien ser prou generals i arribar a la costa.

Diumenge se centrarien en punts del nord i de l'interior de Castelló, sud de València i nord d'Alacant, i dilluns sembla que només afectarien les muntanyes del nord.

De tota manera ja sabeu que quan hi ha risc de tempesta el resultat final sempre és difícil de pronosticar i cal seguir l'evolució de l'oratge dia a dia.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"A la basca s'afegiran les tronades" "Es dispara la basca"