Un estiu ben consolidat

Demà ja ens aproparem els 38-39 graus en punts de l'interior

Imatge d'un termòmetre en plena onada de Calor

Conforme avança l'estiu la calor va acumulant-se i comença a passar factura. Les nits es fan llargues i pesades perquè amb temperatures per damunt dels 25 graus durant tota la nit i matinada, i humitats per damunt del 80 per cent, no és fàcil dormir.


Ahir per trencar la monotonia dels últims dies-setmanes tinguérem ruixats i tronades al nord. A l'interior de Castelló alguns registres quedaren entre els 10 i els 15 litres però en acostar-se cap a la costa anaven perdent activitat.

Mapa pluges dimarts 20 de juliol

Arribem hui a l'equador de la setmana amb pocs canvis i amb perspectives de més calor per als pròxims dies. 

Oratge hui dimecres 20 de juliol

Veurem pocs núvols i les temperatures quedaran tan altes com les d'ahir. No han patit massa variació les mínimes i tampoc patiran massa canvis les màximes.

Temperatures hui dimecres 20 de juliol


Demà dijous notarem com les temperatures volen pujar de nou. Un ascens que serà lent però constant i que tindrà el seu punt màxim entre divendres i dissabte.

Oratge demà dijous 21 de juliol

Demà ja ens aproparem els 38-39 graus en punts de l'interior.

Temperatures demà dijous 21 de juliol


El flux de vents fluixos de ponent farà que divendres i dissabte siguen dies d'anar molt amb compte amb la calor, amb màximes que a l'interior i al centre de València i d'Alacant tocaran o superaran els 40 graus i a la costa no quedaran lluny dels 35.

Oratge a partir del divendres 23 de juliol

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari