Un final de setmana més primaveral

L'ambient serà tèrbol, calitjós, i esta vesprada nuvolositat serà més abundant deixant ruixats i tronades en punts de l'interior

Portem uns dies on la calor ha apretat de valent. Hem tingut per donar i vendre, i encara ens sobraria perquè li ha costat d'arribar però quan ho ha fet de seguida ho hem notat.

Dilluns va fer més calor que el cap de setmana. Ahir més calor que dilluns, i encara que hui pense que les temperatures no pujaran tant, encara serà un dia molt calorós per tot arreu.

L'ambient serà tèrbol, calitjós, i esta vesprada nuvolositat serà més abundant deixant ruixats i tronades en punts de l'interior. A la costa només arribaran núvols sense activitat que mantindran l'ambient molt bascós.

Demà dijous l'oratge ens recordarà que encara estem en primavera. Ens espera un dia variable i insegur, amb temperatures més baixes i amb ruixats que avançaran des de l'interior cap al nord, tocant només de refilada la costa. A partir de la vesprada i durant la nit la inestabilitat anirà remetent.

La inestabilitat ens acompanyarà també els últims dies de la primavera de 2021. Divendres podrà ploure i fins i tot tronar en punts de l'interior però sembla que acabarem el dia amb més sol i temperatures més altes, i tant dissabte com diumenge tindrem pas de núvols que es faran més actius a partir de migdia deixant ruixats i tronades que arrancaran en punts de l'interior i acabaran eixint per la costa.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Molta calor i sensació d'ofegament durant tot el dia" "L'estiu arriba una setmana abans"