Gota freda primaveral

La nit i matinada de diumenge a dilluns les pluges podran ser localment intenses i persistents en punts de la costa el sud de València i del nord d'Alacant

No vull alarmar ningú però els models de previsió donen pluja per a les acaballes del cap de setmana. Encara és un poc prompte per saber què farà exactament. Caldrà seguir l'evolució de l'oratge i de les previsions perquè ja se sap que estes situacions fins a última hora no desvetllen el que faran.


De moment hui tenim al davant un dia de sol i de calor. Els núvols seran abundants a primera hora, es trencaran cap a migdia i encara que no desapareixeran per complet de vesprada farà més sol. Les temperatures han pujat lleugerament esta nit i al centre del dia el mercuri pujaran a prop dels 35 graus per l'interior i al centre i per damunt dels 25 a la costa.


Dissabte donarem la benvinguda al cap de setmana amb oratge més variable i fresc al nord on fins i tot podria acabar quallant alguna tronada.

Al centre i al sud dissabte podrà ser un poc més fresc però encara farà caloreta.


Serà diumenge quan es deixe sentir la inestabilitat. Potser de matí tinguem més núvols que pluja però a mesura que avance cap a nosaltres l'aire fred de les capes altes de l'atmosfera els núvols i les pluges aniran guanyant terreny. La nit i matinada de diumenge a dilluns les pluges podran ser localment intenses i persistents en punts de la costa el sud de València i del nord d'Alacant.

De fet dilluns, les pluges encara ens podran afectar fins a migdia bona part del territori i deixar-nos un bon regó. De vesprada escamparia i dimarts recuperaríem el sol i s'iniciaria la recuperació de les temperatures que tant diumenge com dilluns quedaran en valors de tardor.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una DANA amenaça amb deixar tempestes fortes el diumenge" "Ascens tèrmic abans que arriben canvis"