On està l'hivern?

Les temperatures, tant les mínimes com les màximes baixaran un parell de graus, però encara marcaran valors molt alts


De moment ni està ni se l'espera.

Segons dades i estimacions d'Aemet la temperatura mitjana de les màximes per a l'observatori de València esta última setmana de desembre quedarà al voltant o per damunt dels 21 graus, i això no havia passat mai fins ara en el període de registres que va des de 1938 fins a l'any 2020.

A la taula podeu repassar les setmanes de Cap d'Any més càlides des de 1938. Dades que ens ha de fer reflexionar.


Hui ens espera un dia ventós i quasi tan càlid com el d'ahir. Fins a primera hora de la vesprada bufarà el vent amb força mantenint l'avís d'Aemet per fortes ratxes de vent que poden arribar als 80 km/h fins a mitja vesprada.


Les temperatures, tant les mínimes com les màximes baixaran un parell de graus, però encara marcaran valors molt alts.


Demà dimecres el vent encara es deixarà sentir fins a migdia al nord amb ratxes moderades però amb el pas de les hores anirà en calma. Les temperatures nocturnes quedaran un poc més baixes però les diürnes només baixaran al nord, per l'interior i al litoral del sud on entrarà el xaloc a partir de migdia. Al centre i al litoral de Castelló i de València encara podran pujar lleugerament


Els últims dies de l'any i el començament de 2022 l'oratge serà anticiclònic, assolellat i amb temperatures que encara que baixaran a la nit es mantindran altes al centre del dia tant al litoral com al nord i per l'interior.

Continuarem sense notícies del fred.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La setmana comença amb ponent i l'any acabarà amb calma absoluta" "Llebeig, ponent i mestral ... els vents de Nadal"