Molta calor i sensació d'ofegament durant tot el dia

Demà dimecres la nit serà quasi d'insomni junt amb la costa on els termòmetres marcaran temperatures al voltant o per damunt dels 25 graus

Encara no ha començat de forma oficial l'estiu i ja estan produint-se les primeres queixes per calor. El cap de setmana ja va apretar, però amb una bona ombra a mà, una platja o una piscina se suporta molt millor.


El problema és que la setmana ha començat fins i tot més calorosa, i que a la nit comença a costar dormir en punts de la costa perquè les temperatures estan tota la nit per damunt dels 20 graus i la humitat del 80 per cent.

I hui encara comencem el dia amb temperatures més altes- L'ambient serà térbol i calitjós durant tot el dia i les temperatures màximes marcaran de nou valors de ple estiu tot i que esta vesprada el cel quedarà un poc més ennuvolat.Demà dimecres la nit serà quasi d'insomni junt amb la costa on els termòmetres marcaran temperatures al voltant o per damunt dels 25 graus durant tota la nit.

Els núvols tornaran a ser més abundants de vesprada i fins i tot podran deixar algun ruixat per l'interior, i encara que les temperatures tendiran a baixar l'ambient es mantindrà molt bascós.Dijous serà el dia més fresc (o menys calorós) de la setmana, i també el d'oratge més variable perquè una línia d'inestabilitat avançarà des de l'interior d'Alacant cap al nord deixant ruixats i tronades que seran més probables per l'interior però no es descarta que puntualment poden tocar la costa.

Divendres els núvols encara seran abundants durat el matí al sud on fins a migdia pot ploure dèbilment. De vesprada escamparà la nuvolositat i notarem com torna a fer més calor.

El cap de setmana tot indica que serà prou calorós perquè veurem més el sol però la humitat quedarà alta en bufar el vent d'origen marítim.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'estiu arriba una setmana abans" "Últim dia de tempestes amb un cap de setmana de bon temps"