Núvols, pluges i descens de temperatura: les grans protagonistes del cap de setmana

L'oratge variarà molt d'ací al dilluns de Pasqua

Arc Iris a Reus.
Un arc iris optimista, fa molt temps. | Laia Solanellas

Els dies festius d'esta Setmana Santa i Pasqua marcades directament per la pandèmia del Coronavirus fan que la gent estiga especialment interessada a saber quin temps s'espera en la Comunitat Valenciana per a gaudir dels llocs a l'aire lliure.

El pont de Setmana Santa en la Comunitat Valenciana portarà cels térbols amb pols en suspensió, ruixats ocasionalment amb tempesta i acompanyats de fang, i temperatures més altes divendres però descens el dissabte.

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), són probables els cels térbols per pols en suspensió tendint a aclarir de sud a nord, les temperatures mínimes pujaran lleugerament o a penes variaran i les màximes pujaran, i el vent serà variable fluix.

Dissabte 3 d'abril

S'esperen ruixats ocasionalment amb tempesta a la vesprada en zones interiors, que poden ser localment fortes a l'interior nord d'Alacant.

Cel poc nuvolós o buidat al matí, amb nuvolositat d'evolució diürna a la vesprada. S'esperen ruixats ocasionalment amb tempesta a la vesprada en zones interiors, que poden ser localment fortes a l'interior nord d'Alacant. Temperatures mínimes en lleuger ascens; màximes en descens en la meitat sud i en lleuger ascens en el litoral central i el terç nord. Vent variable fluix.

Diumenge 4 d'abril

El diumenge, el cel estarà poc nuvolós o buidat, amb nuvolositat d'evolució diürna a l'interior i ruixats ocasionalment amb tempesta a la vesprada, les temperatures mínimes no variaran i les màximes descendiran, i el vent serà de component este fluix.

Dilluns de Pasqua

El dilluns hi haurà núvols i clars, predomini de cel poc nuvolós o buidat, amb nuvolositat d'evolució diürna a l'interior a la vesprada. Temperatures mínimes sense canvis significatius i màximes en ascens, més pronunciat en província de València. Vent del sud-oest amb intervals de moderat en el litoral d'Alacant i variable fluix en la resta de la comunitat, tendint a nord-oest moderat amb ratxes fortes en el nord de Castelló.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari